Populära filter
395 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Med skor från Lacoste är det enkelt att känna sig extra exklusiv och välklädd. Detta är inte bara ett företag med lång historia bakom sig - det startades nämligen redan år 1933 i Frankrike - utan även ett multinationellt sådant. Märket har gått från att en gång i tiden endast ha tillverkat tenniströjor till att idag designa accessoarer, parfymer och mycket mer. Just skorna från Lacoste har vunnit enorm popularitet med sin sofistikerade look som reflekterar märkets rika historia och eleganta essens.

Med skor från Lacoste kan du uttrycka din traditionella, belevade smak på ett sätt som ändå känns nytt och fräscht. Man tar framför allt fram produkter som påminner oss om märkets koppling till tennis, men i takt med att modet förändras tar man även in nya skomodeller i sortimentet. Skorna från Lacoste är klassiskt, sportigt mode i en uppdaterad tappning.

Sportigt och stilfullt med skor från Lacoste

Om du tycker om den där klassiska tennislooken, eller om du helt enkelt uppskattar en stil som är fräsch, snygg och "clean", kommer du säkert fastna för någonting i Zalandos utbud av skor från Lacoste. Här kan både män och kvinnor hitta produkter att raffinera sin stil med, däribland snörskor, vinterboots, stövletter och givetvis sneakers. Skorna från Lacoste utstrålar gedigenhet och djup - två attribut som kan förvandla vilken medioker klädsel som helst till en riktig blickfångare.

Skorna från Lacoste som du hittar här i Zalandos utbud ger dig inte bara chansen att känna dig riktigt välklädd när du greppar ditt tennisracket, utan även i många andra lägen. Oavsett om det råder vinande vinter, solig sommar eller någonting däremellan kan du vara säker på att din stil håller måttet när du bär de snygga skorna från Lacoste.