Populära filter
130 artiklar

Det som sätter kicken i skorna från Kickers är den tidlösa designen som blandas med spännande, moderna element. Märket, som designar både för män, kvinnor och barn, utgår från klassiska skomodeller och lägger därefter till detaljer som är populära just nu. Skaparna bakom Kickers skor har blick för ikoniskt mode och vet precis hur man matchar det bästa från dåtida stilar med det hetaste just nu.

Skorna från Kickers kom först ut på den brittiska marknaden år 1970 och har sedan dess blivit ett globalt modefenomen. Tanken är att ge liv åt enkelt, men ikoniskt skomode som kan bäras av människor i alla åldrar och idag bevisar nöjda kunder över hela världen att detta är ett märke att räkna med i framtiden. Fixa en look som är stilfull, men ändå iögonfallande med skor från Kickers.

Skor från Kickers - ikoniskt mode som livar upp din stil

Om du letar efter ett snyggt och trendigt sätt att liva upp din stil på är skorna från Kickers värda att spana in - detta är klassiskt mode i en uppdaterad tappning som känns fräsch, spännande och rentav lite lyxig. Zalandos utbud av skor från Kickers innefattar allt ifrån stövlar och ankelboots till snörskor och sneakers.

Även barn kan välja bland mängder av praktiska skor från Kickers såsom fodrade vinterstövlar, sportiga snörskor, smarta lära-gå-skor och höga stövletter med kardborreband. Märket är noga med att endast använda fina material i produktionen, så samtliga designer håller hög standard både vad gäller tålighet och komfort. Den där höga standarden förser skorna med lite extra exklusivitet - någonting som minsann kan vara välbehövligt för att lysa upp vardagsklädseln och göra den spännande på nytt. Zalandos utbud av skor från Kickers blåser liv i hela familjens garderob.