Populära filter

Innovativ design på Helly Hansen-skor

Det norska varumärket Helly Hansen har en lång historia av att skapa utrustning som håller dig skyddad från elementen. Varumärket har siktat in sig på att skapa skor och kläder som är vattentäta och skyddande för att du ska vara bekväm i naturen.

I kollektionen av Helly Hansen-skor hittar du skor för allt från segling och vandring till vinterstövlar och värmande boots. Skorna är framtagna med innovativ design och högkvalitativa material som håller fötterna skyddade utan att ge dig svettiga fötter.

Skorna kommer i en mängd olika stilar som passar både för friluftsliv och natur samt för vardagsanvändning i mer urbana miljöer. Med klassiska silhuetter hittar du modeller i både dämpade toner och härliga färgkombinationer.

Ge dig ut i vildmarken med rätt skor

När du ska ge dig ut på friluftsaktiviteter är skorna en av de viktigaste delarna av din utrustning. När du ska vara på fötterna länge är det viktigt att ha skor som ger dig stöd för hela kroppen och som håller dig bekväm så du slipper friktion och skav.

I sortimentet av Helly Hansen-skor hittar du vandringskängor med grova gummisulor som ger dig maximalt med grepp på ojämn och hal mark för säkra steg. Du hittar även sulor med särskilda anti-halk ytor. Du hittar även kängor med tåliga ovandelar som skyddar mot väta, och förstärkta hälar och fotspetsar gör att skorna skyddar mot vassa stenar och slitage. Med ordentliga mellansulor på kängorna får du skön stötdämpning, vilket inte bara gör dina steg mer bekväma men som även skyddar mot slitage på leder som anklar och knän.

Värmande vinterskor som låter dig vara ute alla dagar

Med Helly Hansen-skor behöver du inte låta elementen och vädret styra dina planer. Rätt skor gör att du kan vara ut i alla väder utan att begränsas av regn eller snö.

Här hittar du flera värmande vinterkängor som håller fötterna varma under de mest kyliga dagarna. Du hittar sköna snökängor som inte behöver knytas för att tas på och av, utan enkelt kan dras på. Med skön fodring och vattentät yta är du redo för både vardagsärenden och promenader i snön.

Du hittar även snörade vinterkängor vilket ger dig den mest individanpassade passformen. Välj ett par stilrena helsvarta kängor för att kunna använda till vardags och på jobbet och samtidigt ha en snygg stil. Du hittar även pastellfärgade kängor i konstmocka som ger en fräsch och söt stil som sticker ut i vintermörkret.