Skor

Populära filter
716 artiklar

Vans skor – ikoniskt streetmode för alla stilmedvetna

Vans skor har varit en självklar favorit bland såväl skejtare som modemedvetna runt om i världen sedan de introducerades på 1960-talet i Kalifornien. Med deras ikoniska design och höga kvalitet har Vans etablerat sig som ett tidlöst märke med kultstatus i sneakersvärlden.

Varumärket erbjuder ett brett urval av klassiska sneakers i storlekar för både unisex, dam, herr och barn. En av deras visioner är att kunna erbjuda användarna möjligheten att uttrycka sin personliga stil på ett kreativt sätt.

Vans skor bärs idag av personer i alla åldrar och med alla möjliga stilar. De flesta känner säkert igen de klassiska schackrutiga slip-in-skorna, men varumärket erbjuder mycket mer än bara den modellen. Idag kan du hitta snygga sneakers i alla möjliga olika varianter och med olika typer av sulor och ovandelar.

Njut av oslagbar komfort och stabilitet med Vans sneakers

Samtliga Vans skor är unikt designade för att erbjuda maximal komfort och stöd under långa och händelserika dagar. Tack vare den dämpande innersulan och den välkonstruerade yttersulan får du bra stabilitet och grepp på alla typer av underlag. Oavsett om du går på stan, utforskar naturen eller skejtar så kommer du att uppskatta deras sneakers.

Dessa skor är tillverkade i högkvalitativa material och konstruerade för att hålla för slitage. Deras robusta konstruktion och slitstarka material gör att de kan klara av tuffa påfrestningar från väder och vind och ändå behålla sitt fräscha utseende under en lång tid.

Med Vans skor kan du lita på att du får sneakers som kommer att hålla länge. Hos oss på Zalando hittar du ett stort urval av varumärkets mest populära modeller. Välkommen in för att hitta ditt perfekta par eller inspireras av trendiga skateskor och andra snygga sneakers.

Upptäck klassiska och mångsidiga skor från Vans

Vans erbjuder ett brett utbud när det gäller modeller, färger och mönster. Oavsett om du föredrar den klassiska Authentic, Slip-On eller Old Skool-modellen eller deras senaste tillskott till skokollektionen så kan du hitta det perfekta paret skor för dig.

Dessa sneakers är otroligt mångsidiga och kan enkelt kombineras med många olika klädstilar och användas i alla typer av sammanhang, från vardagslivet till fritidsaktiviteterna eller stadslivet.

Ett klassiskt sätt att matcha dina skor är att bära dem med jeans och t-shirt för en avslappnad känsla. Du kan även bära den med klänning eller kjol, eller varför inte ett par snygga kostymbyxor för en mer uppklädd look.