Populära filter
45 artiklar

Hitta dina nya favoritsneakers bland Supergas skor

Om du är ute efter moderna, fotriktiga skor har du kommit rätt. Med sköna modeller i olika färger kan du hitta det du letar efter i vårt sortiment av Supergas skor här på Zalando.

Superga startade sin verksamhet i den italienska staden Turin år 1911, då företagets grundare Walter Martiny började producera skor med gummisulor. År 1925 utvecklade han en ny design med en sneaker med vulkaniserad gummisula, som fick namnet 2750 Cotu Classic, en klassiker än till denna dag som fortfarande tillverkas för hand med naturliga material. Efter andra världskriget startade Superga om sin produktion och passade på att utöka sitt sortiment med fler sneakers av hög kvalitet som också har tekniska egenskaper.

Vissa av modellerna kan tvättas, och förutom att det gör dem lätta att rengöra ger det också den där snyggt slitna vintagekänslan med tiden. Idag är skor från Superga inte bara en sko som italienare bär för att visa upp sin moderiktiga stil, det är en självklar sko att ha på skostället för alla modelejon, var i världen man än bor. Både män, kvinnor och barn kan hitta sina nya favoriter bland alla våra skor från Superga. Vilken blir din favorit?

Skor från Superga som har en tidlös stil

Skor som är inne en säsong och sedan omoderna för alltid är inte Supergas stil. De fokuserar istället på konceptet tidlös stil, ett av varumärkets kärnvärden. Den klassiska stilen gör skorna hållbara, både i betydelsen att de kan användas som moderna skor år efter år och att de tål slitage och håller länge.

Här kan du hitta både höga och låga sneakers, många av dem svarta och vita stilrena modeller, men också en del mer färgglada exemplar för dig som vill ha några roliga färgklickar i din outfit. Med ett par stövletter tål du kylan när det börjar dra kallt om fötterna.

Varför inte börja tidigt med skor från Superga? Låt barnen stolt kunna visa upp sina skor för kompisarna i skolan med ett par coola eller söta sneakers. Med babyskor kan du börja introducera snygga skor i barnets liv så tidigt som möjligt.

Matcha Supergas skor med rätt kläder

För den snyggaste looken, se till att matcha dina skor från Superga med passande kläder. Ett par vita sneakers matchas lätt med en vit t-shirt, eller dra istället fram en de mer diskreta färgerna från skorna i tröjan. Ett annat alternativ är att bära en färgglad tröja men mer nedtonade färger på byxorna och skorna.