Skor

Populära filter
29 artiklar

Scholl-skor tar hand om dina fötter

Våra fötter gör ett hästjobb varje dag och det bästa sättet att få glada fossingar är att ha bekväma skor på sig. Detta har Scholl tagit fasta på och förutom att de har en mängd olika produkter i sitt sortiment, finns det också en mängd olika skomodeller som tar ergonomi till nya höjder.

Grundaren till märket Scholl insåg tidigt att fötterna är grunden till en stor del av vårt välmående. Därför såg dr William Mathias Scholl till att förfina tillverkningen. Framför allt skulle skorna stärka upp den känsliga hålfoten. Under förra seklet hittade modeller och kändisar märket, och upphöjde det till kultstatus. Mode och funktion har alltså kombinerats och företaget kan arbeta med de bästa leverantörerna som ser till att göra produkter i kvalitetsskinn. Genom att arbeta med bra material ökar hållbarheten, vilket också är bra för miljön.

Skor från Scholl att lita på

Med skor från Scholl finns det oändliga alternativ som kan passa alla säsonger. Till exempel finns det sneakers och kängor som håller dig varm och bekväm om du ger dig ut på promenad eller går och står mycket på jobbet. Skon ser till att följa fotens naturliga rörelse och skyddar häl och trampdyna mot hårda stötar. I längden kommer det också att göra gott för din rygg och knän.

Extra elegant blir det med skor i mocka i ljusa färger och du kan känna dig uppklädd och avslappnad på samma gång. Tack vare ett mjukt innerfoder slipper du frysa om fötterna. När du kommer in i värmen igen finns det ingen anledning att sluta använda skor från Scholl, de har nämligen också mysiga inneskor i kollektionen. Det finns även andra inneskor som dessutom är så pass vattentäta att de kan användas som badsandaler.

Få fina sommarfötter med skor från Scholl

Scholl är nog allra mest kända för sina sandaler och sommarskor. Den något klumpigare modellen med ordentliga remmar och sula ser både praktisk och lite kaxig ut, vilket gör det till ett modestatement. Det är snyggt att kombinera sandalerna med ett par jeans eller en ljuv sommarklänning. Den stilen ser du säkert på alla tillbakalutade urbana modegurus lika gärna som på de som pysslar i trädgården i en lugn slumrande småstad.

Det är lätt och enkelt att trä i foten i sandalen och därför behöver du inte lägga tid på att knyta krångliga skosnören. Det finns sandaler med både öppen och stängd tå, de senare kallas clogs och brukar ha ett rustikt skinnmateríal på ytterkappan. Skor från Scholl gör att du kan gå många steg varje dag och inte får ont i fötterna.