Populära filter
30 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Hållbar produktion, fiffig design och ett brett sortiment av produkter för hela familjen är vad som kännetecknar skorna från Living Kitzbühel. Detta märke har haft över hundra år på sig att utveckla sin affärsidé och idag är det tydligt att man har förvaltat tiden väl - skorna från Living Kitzbühel är nämligen populära runtom i hela Europa.

Living Kitzbühels skor är en nyskapande variant av alla kalla fötters bästa vän: den klassiska pantoffeln. Mysiga material i kombination med trendiga utformningar gör märkets koncept unikt och tilltalande för de flesta som har för vana att bära inneskor. Med en varm och härlig pantoffel är man inte bara mer komfortabel, utan man gör dessutom ett mer välklätt intryck. I hemmets trygga vrå eller när du är borta på besök - det är alltid en god idé att rusta sig med de tuffa skorna från Living Kitzbühel.

Skor från Living Kitzbühel - pantoffler på trendigt vis

Komfort är någonting av det bästa vi kan unna oss - det har skaparna av skorna från Living Kitzbühel tagit fasta på. Hos Zalando kan du ta del av många olika sorters skor från Living Kitzbühel. Vårt utbud riktar sig främst till barn och den ena designen är än mer fantasifull än den andra.

Living Kitzbühels skor som finns här hos Zalando är perfekta att bära hemma när graderna börjar falla och bidrar dessutom med lite extra lekfullhet och färg. Här kan både små killar och tjejer hitta precis vad de vill ha. Vad sägs om att knyta samman klädseln med ett par skor med riddar-, häst- eller monstertema? Fränare kan det knappast bli! Om det snarare är någonting mer nedtonat som hägrar finns det mängder med enfärgade modeller att välja mellan. Upplev glädje, komfort och kanske även ett gott skratt med de härliga skorna från Living Kitzbühel.