Populära filter
162 artiklar

I över 90 år har skorna från Kennel + Schmenger, som är ett familjeägt företag, tagit modevärlden med storm. Märket har sin bas i Tyskland men är välkänt även internationellt tack vare sitt unika mode som är elegant och exklusivt, men ändå sådär trendigt avslappnat. Kennel + Schmengers skor träffar rätt på alla punkter, från den fina kvaliteten till den populära formgivningen.

Skorna från Kennel + Schmenger passar dig som helst låter en subtil känsla av lyx och autenticitet prägla ditt yttre snarare än flashiga designer som kanske kan skära sig med resten av din sofistikerade garderob. Om du är ute efter en riktigt professionell look att bära på jobbet, en proper stil som passar på fritiden eller en elegant klädsel för den där lyxiga middagsbjudningen kommer du säkert att hitta något passande bland de stilsäkra skorna från Kennel + Schmenger.

Avslappnat möter elegant i skorna från Kennel + Schmenger

Kennel + Schmengers skor är stilfulla som få men inger ändå en avspänd känsla, vilket gör märkets produkter till riktiga kameleonter som går att bära till det mesta. Hos Zalando finns det allt ifrån sensuella pumps med slingbacks till mysiga overkneestövlar, och den universella stilen gör att du kan bära dina skor från Kennel + Schmenger både till vardags och när du klätt upp dig i din allra finaste ensemble.

Med några få ändringar kan du ta dina skor från Kennel + Schmenger från dag till kväll. Slipp lägga energi på att byta om från topp till tå - bara lägg din funktionella axelremsväska åt sidan och gör istället plats för en kuvertväska och lite läppstift så är du genast redo för stans exklusiva klubbar och restauranger. Zalandos utbud av skor från Kennel + Schmenger vänder sig främst till moderna kvinnor som gärna förser sin stil med extra kvalitativa attribut.