Populära filter
81 artiklar

Historian bakom Kawasakis skor kan sammanfattas såhär: sportsko under 70-talet, diskosko på 80-talet, arbetssko på 90-talet och idag ett praktexempel på retro mode. Skorna från Kawasaki började först produceras i Danmark år 1972 och man påbörjade genast en omfattande marknasdföring i hopp om att bli landets mest sålda modeprodukt.

Efter att ha nosat på flera användningsområden har skorna från Kawasaki inte bara attraherat många olika människor, utan även samlat på sig ovärderlig erfarenhet. Idag är märkets produkter ett perfekt komplement till en sjysst retrostil och man håller alltid skorna på topp, både vad gäller kvalitet och design. Om du älskar den där tidlösa sneakersmodellen som vi alla känner till så väl kommer du även älska skorna från Kawasaki - märket har inte bara varit med och anammat denna klassiska stil, utan även gjort den till sin alldeles egna grej.

Skor från Kawasaki - grymt mode för retrofantaster

Stil handlar om långt mycket mer än bara ett unikt yttre - det är ett sätt leva sig in i den värld där man känner sig som allra mest hemma. Hos Zalando finns de läckra skorna från Kawasaki som fångat så många retrofantasters hjärtan och som tar dig tillbaka till en tid då fredagsnöjen bestod av utomhusbio i bilen och stans bästa burgare och milkshakes tillsammans med kompisgänget. Kawasakis skor är en lagom blandning mellan fränt vintage och nutida mode.

De skor från Kawasaki som du hittar här hos Zalando är snygga och stilsäkra, men givetvis även sådär härligt komfortabla som sneakers har en tendens att vara. Det är lätta på foten och passar till det mesta - släng på dig dina läckra skor från Kawasaki så är dagens look redan fixad.