För att förbättra användarupplevelsen på Zalando använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.Jag accepterar.
Alla

Skor från Jana

Varumärke
Pris
179
179
1035
1035
krkr
Tillfälle
Skovidd

35 artiklar

Sortera efter:
Sida 1 av 1
WIDE FIT - Vinterstövlar - taupe WIDE FIT - Snörstövletter - navy WIDE FIT - Snörstövletter - light grey WIDE FIT - Pumps - taupe WIDE FIT - Snörstövletter - rose Cowboy- / Bikerstövletter - light taupe Snörstövletter - taupe Platåstövlar - navy Snörstövletter - chestnut Platåstövletter - taupe Klassiska stövlar - mocca

Är överlägsen komfort din prioritet? Då bör du klä dig i skor från Jana. Detta är ett märke som tar tillvara på den senaste teknologin inom skotillverkning och som ständigt är på jakt efter nya, smarta metoder för att ta fram bekväma produkter. Då Janas skor är aningen bredade än vanligt är detta ett ypperligt märke för dig som behöver lite extra luft mellan tårna.

Trots att fokus ligger på komfort har Janas skor även begåvats med en dundrande snygg design som fullkomligt andas europeisk finess. Stilfulla stövlar, stövletter och ankelboots är märkets specialitet men om du vill ha något som är snäppet tuffare kan du exempelvis ta del av deras cowboyboots. Fullända både din fest- och vardagsgarderob med den stilfulla kungen av komfort. Möt de snygga och praktiska skorna från Jana.

Låt trötta fötter bli ett minne blott med skor från Jana

Komfort är onekligen bland det mest betydelsefulla inom skomode, men det är ju inte alltid det passar sig att komma gåendes i sportiga gympaskor. Om ett stilfullt och sofistikerat yttre är din grej rekommenderar vi dig att dyka rakt in i Zalandos utbud av skor från Jana. Detta märke har inte bara stenkoll på vad som krävs för att få till komfortabla produkter, utan Janas skor är dessutom designade med kvinnor som gillar att klä upp sig i åtanke.

Hos Zalando finns det allt ifrån varma vinterstövlar till lättare ankelboots som är perfekta under vår och höst. Skorna från Jana håller sig främst till färgskalor som är lika klassiskt vackra som själva utformningen - vitt, svart, brunt och marinblått är några vanligt förekommande nyanser. Om din look är tidlös och kvinnlig, och om god komfort är ett fast krav, kommer sortimentet av Janas skor säkert fånga ditt intresse.