Skor

Populära filter
41 artiklar

Skorna från Globe kom ut på den australiensiska modemarknaden år 1994, men märkets rötter sträcker sig ännu längre tillbaka i tiden. Idén till att skapa dessa tuffa, sportiga modeartiklar föddes ur kärlek till skatekulturen som slog ut i blom under 80-talet. En efterfrågan på modeartiklar som representerade denna livsstil växte explosionsartat i takt med att antalet hängivna skejtare ökade, och succén bakom skorna från Globe blev ett faktum.

Sneakers och skateskor dominerar utbudet av skor från Globe, och de finns i alla tänkbara variationer. Höga eller låga skaft, dova eller starka färger - kort och gott bjuder märket på någonting för alla sköna skaters. Förutom produkternas läckra design är de även praktiska och bekväma så att du ska kunna gå direkt från jobbet eller plugget till rampen. Med Globes skor på fötterna är halfpipen aldrig långt borta.

Skateboardfantast? Se upp för Globes skor!

Det är inte alltid man kan glida fram på en bräda, men det går alltid uttrycka sin kärlek till skateboarden genom läckert mode. Skorna från Globe gör ingen skateboardfantast besviken och det finns ett stort utbud med mängder av olika skomodeller här hos Zalando. Globes skor är den perfekta mixen mellan stilfullt och funkigt, vilket gör att du kan bära dem i alla tänkbara lägen.

Matcha skorna från Globe med din allra skönaste outfit - kanske med oversize jeans, en t-shirt med tryck och en snygg keps - eller varför inte våga vara lite modig och bära dem tillsammans med en sportkavaj eller något annat stiligt. Det gör definitivt att din kontorslook känns personlig, engagerad och uppdaterad, vilket är helt okej idag. Zalandos utbud av skor från Globe innehåller mängder med fräcka dojor som kompletterar din läckra stil.