Skor

Populära filter
95 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Gants skor är en stilfull spegling av den lediga, amerikanska klädstilen som märket var med och etablerade i New Haven år 1949. Märket designar allt man kan tänkas behöva såsom herr-, dam- och barnkläder samt heminredning och accessoarer, så det är knappast en överraskning att även Gants skor har blivit ett måste för märkets fans.

Skorna från Gant är enkla och sparsmakade med en subtil touch av elegans, precis som resten av märkets kollektioner. Man ser naturligtvis även till att hålla en genomgående hög kvalitet på alla material. Detta gör att deras kreationer är något av det mest användbara du kan pryda skohyllan med. Komfortabla nog att bära hela dagen lång och snygga nog att bära både till vardags och när du klätt upp dig lite extra - ja, det är skorna från Gant i ett nötskal.

Sofistikerad komfort - det är skorna från Gant

Gants skor har nu letat sig in i Zalandos nätbutik så att alla med en avslappnad attityd till livet kan ta del av deras snygga, lediga stil. Skorna från Gant finns i både dam och herr, och vi erbjuder ett brett sortiment av båda delarna. För de trendiga damerna där ute finns det allt ifrån somriga pumps med kilklack och sandaletter till bekväma slip-ins och stövletter, medan herrarna bland annat erbjuds snygga snörskor i olika variationer.

Zalandos utbud av skor från Gant innehåller någonting för varje säsong så att du kan visa dig från din bästa sida oavsett om det råder strålande sommarsol eller regn och rusk. Märket använder sig endast av fina, hållbara material som exempelvis äkta skinn, vilket gör att du dessutom kan ha nytta av dina nya skor från Gant under lång tid framöver.