Populära filter
112 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Bli en segrare med Björn Borg-skor från Zalando

Björn Borg är en av de mest kända och hyllade tennislegenderna i världen. Han har vunnit flera Grand Slam-titlar och är känd för sin tuffa spelstil och ikoniska frisyr. Men hans namn och image har också inspirerat många produkter, inklusive Björn Borg-skor.

Sedan skor lanserades som en del av Björn Borg-kollektionen av sportiga kläder och tillbehör har de blivit en viktig del av modevärlden. Skorna har en sportig look med en modern twist och är utformade för att passa en aktiv livsstil.

Här på Zalando kan du hitta skor från Björn Borg i olika stilar, som sneakers, badsandaler och slip-ins. Upptäck dina nya favoriter idag.

Bekväma skor från Björn Borg med unik stil

Sporty, stylish, sexy, comfortable. Det är ledorden som Björn Borg försöker följa när de designar sina kollektioner, och det märks verkligen på skorna.

Med material som förstklassiga skinnimitationer och textil i hög kvalitet får du sneakers som är riktigt att bekväma att både gå och springa i. Badsandalerna gör att du kan känna dig lös och ledig på stranden, och så slipper du bränna fötterna på den heta sanden. Konstmaterialet de är tillverkade i känns riktigt skönt mot fötterna.

Men det är inte bara praktiska egenskaper som gör Björn Borg-skor speciella. Den unika och distinkta designen skiljer sig från andra sportskor. De är en hyllning till tennislegenden och hans tidlösa stil, och deras ikoniska logotyp är en påminnelse om hans livslånga passion för sporten som symboliserar både stil och högklassig kvalitet. Hitta designen och färgerna som du fastnar för i vårt stora utbud av skor från Björn Borg.

Björn Borg-skor och hållbarhet

Vi måste alla göra det vi kan för att värna om vår planet. Därför tycker vi på Zalando att det är viktigt att kläderna vi säljer kommer från producenter som gör sitt bästa för att hålla sitt klimatavtryck så lågt som möjligt.

Björn Borg är ett av företagen som gör det. De har åtagit sig att följa 1,5-gradersvägen och halvera sina utsläpp till 2030.

De gör också det de kan för att framställa skor och kläder med lång livslängd, så att du kan ha kvar dem länge och de bevarar sin fräschhet och bekvämlighet i många år. Om vi alla försöker spara på planetens resurser och bara byta ut plagg när vi behöver det så kan vi försöka att hjälpa vår kära planet så gott det går.