Regnjackor till dam, herr & barn

Populära filter
852 artiklar

Låt familjen trotsa vädret med regnjackor för herr, dam och barn

Låt inte lite regn stoppa dig. Oavsett om du är på jakt efter en regnjacka till dig själv, din partner eller till barnen så har vi mängder av härliga modeller att välja mellan. För de allra minsta finns det fina jackor som inte bara stöter bort fukt och blåst, utan sätter ett leende på allas läppar. Välj mellan klassiska färger som klarröd och gul, eller gulliga mönster.

Dessutom finns det många barnjackor med mönster och färger från deras favoritfilmer, det finns inget som gör påklädningen i hallen enklare när det är dags att åka till förskolan på morgonen. Glöm inte att köpa matchande regnbyxor och stövlar, för en vattenpölssäker look. Det finns också heltäckande, vattentäta overaller för barn vilket kan vara väldigt praktiskt.

Herrjackor för regnigt väder med tidlös design

Om du letar efter en regnjacka på herravdelningen har du mycket att välja mellan. Det finns både sportiga modeller som passar perfekt när du ska sticka ut på den där löprundan i mörkret efter jobbet, och elegantare modeller som passar bra till kontoret. Vi har sett till att fylla på lagret med massor av jackor från våra kunders favoritmärken för att du ska kunna hitta rätt.

Många av modellerna är skapade med modern teknik som effektivt leder bort fukt från huden samtidigt som de skyddar mot regn. På det sättet håller du dig torr och slipper fukt från både regn och svett. Tänk på att materialet i kläderna du har på dig också spelar roll. Undvik bomull som suger åt sig fukt och satsa i stället på funktionsmaterial som är snabbtorkande.

Regnjackor för dam för alla tillfällen

Även på damsidan har vi gott om regnjackor i bekväma och snygga modeller. Välj själv om du känner för en neutral jacka i svart eller blått, eller om du vill pigga upp i regnrusket med en färgklick eller två. Om du satsar på en ofodrad regnjacka kan det vara en bra idé att välja en större storlek än du brukar ha, så att du kan få plats med en extra tröja under jackan när det är kallt ute.

Välj med fördel en längre modell som skyddar benen mot regn och ger en elegant silhuett som passar lika bra till byxor som till kjol. Ett par höga gummistövlar till en lång regnjacka ger en stilren look som gör att du faktiskt ser fram emot nästa gång det regnar.