Katalog

Populära filter
25 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Skäm bort din hud med COSRX

Det koreanska hudvårdsmärket COSRX erbjuder ett stort sortiment av avancerad och effektiv hudvård. Produkterna är framtagna med hjälp av dermatologisk forskning som har utförts under många år, och innehåller flera aktiva ämnen som verkligen gör skillnad för din hud.

Märket satsar dessutom på att leverera naturliga och hållbara produkter som är helt fria från både mineralolja och parabener. Perfekt för dig som vill använda miljövänliga produkter i din hudvård. COSRX är även cruelty free och testar därför inte någon av sina produkter på djur.

COSRX hudvård med snigelsekret

Produkterna är framtagna för att passa alla slags hudtyper. Du som gillar fuktgivande produkter bör ta en närmare titt på märkets populära hudvårdsserie med snigelsekret. Sekretet har flera positiva egenskaper på huden, och ger dig samtidigt en stor dos med fukt.

Frossa i det stora utbudet av toners, ansiktskrämer och härliga serum. När du kombinerar exfolierande och återfuktande produkter från COSRX i din hudvårdsrutin är det dessutom lätt att få till det där eftertraktade glowet på din hy.

COSRX produkter innehåller endast några få ingredienser. Den transparenta och korta ingredienslistan beror på att märket har valt att inkludera en stor mängd med högkoncentrerade ämnen i alla sina varor. Därför behövs det färre ingredienser än i många andra populära hudvårdsprodukter. AHA och BHA-syror, fettsyror och pilträdsextrakt är flera exempel på några av de effektiva ämnen som du ofta hittar i de olika produkterna.

Avancerad hudvård till ett bra pris

Trots att märket är väldigt populärt så har produkterna ett pris som passar de flesta plånböcker. I sortimentet hittar du allt som behövs för att sätta ihop din ultimata hudvårdsrutin, så passa på att fynda några av deras bästsäljande produkter hos oss på Zalando.

Märket tillhandahåller även flera olika rengöringsprodukter som innehåller den populära ingrediensen Tee tree oil, som är perfekt att använda innan du applicerar din ansiktskräm. Kombinera gärna med ett härligt serum i samma serie för bästa resultat. Du hittar enkelt dina nya favoriter från COSRX hudvård med Tee tree oil i vår webbshop. Glöm inte att följa upp med solskyddsfaktor om du ska vistas ute i solen.

COSRX hudvård är även fri från syntetiska doftämnen och eteriska oljor. Tack vare sina unika ingredienser kan du dock i vissa fall känna en svag, naturlig doft från en del av produkterna. Oavsett vilka egenskaper du söker i en hudvårdsserie kommer den effektfulla och allergivänliga formulan att bli din nya favorit i badrumsskåpet.