Mössor, Hattar & Kepsar till barn

Populära filter
742 artiklar

Känn skillnaden i komfort med rätt mössor, hattar och kepsar för barn

Ibland gör tillbehör och detaljer den allra största skillnaden för komforten. Att använda rätt huvudbonad för årstiden och aktiviteten skyddar ansiktet och huvudet från kyla eller solstrålar som annars distraherar och stör. Här hittar du en mängd mössor, hattar och kepsar till barn.

I det stora sortimentet hittar du både sportiga produkter som passar för olika aktiviteter och lekar samt även vardagliga kepsar och mössor som är ett måste för barnens garderob. Välj mellan ett stort urval av olika stilar och färger för att hitta något som barnen kommer att trivas i.

Bland produkterna hittar du även flera miljövänliga alternativ. Bland annat hittar du mössor, hattar och kepsar för barn som är gjorda i återvunna material eller naturliga material. Du hittar även produkter där själva produktionsprocessen sparar på naturens resurser.

Värmande mössor för vinterhalvåret

När temperaturerna börjar bli lägre vet du att en mössa är ett måste. Mycket av kroppens värme försvinner just genom huvudet så att bära en mössa gör att värmen stannar kvar i kroppen. Detta är därför en detalj som gör stor skillnad.

Här hittar du bland annat sköna balaklavor i tunn men värmande ull. Genom att sitta åt runt huvudet får barnen maximalt skydd från kalla vindar, och dessa är perfekta att bära under luvor för att ge allra bästa värme utan att skapa bylsiga lager.

Sköna mössor som går ner ordentligt över öronen och som knyts under hakan är perfekta för de minsta barnen som vill hålla sig varma men som lätt tappar bort accessoarer och tillbehör. Du hittar även söta mössor med små öron för att göra de roligare för barnen att bära.

Hattar och kepsar som skyddar mot sol och värme

Även under sommarhalvåret är huvudbonader som kepsar och hattar en viktig accessoar. Skydda barnens ansikten mot störande och skadliga solstrålar med bekväma kepsar. Med snabbtorkande material och absorberande svettband i pannan slipper barnen svettdroppar i ögonen.

För extra ventilation hittar du kepsar med meshmaterial som ger skön svalka samtidigt som framsidans bomullsmaterial skyddar mot solen utan att bli för varm. Välj bland olika modeller som raka skärmar och lätt böjda skärmar. Kepsarna är lätta att justera med snapback-stängning för att de ska sitta bekvämt på barnens huvud och kunna anpassas allteftersom barnen växer.

Här hittar du även snygga solhattar i olika färger och mönster. Perfekta för att skydda barnens huvuden från solen under en dag på stranden.