Mössor, Hattar & Kepsar till barn

Populära filter
1 396 artiklar

Att mössor är ett måste för alla barn är nog något som de flesta föräldrar kan enas om. Att de sedan kommer i så många olika varianter och stilar att det är helt ofattbart gör det hela i detta fall bara lättare. Barn kan som vi vet ha mycket svängande smak och tycke när det gäller det mesta och deras klädsel är inget undantag. Ena dagen är det gulligt, sött och barnsligt som gäller medan de andra dagen på något oförklarligt sätt har växt upp med raketfart och vill vara tuffa och coola på skolgården. Tuffa mönster och knalliga färger är alltid populära val såväl som klassiska sådana som håller år efter år. Just de snabba svängarna i smak gäller det att hänga med i om du vill vara den där föräldern som alltid har koll.

Valtider med säsongsbetoning

Att vara värmande under kalla dagar, solskyddande på stranden, att hjälpa till med att hålla frisyren på plats eller helt enkelt att fungera som en accessoar till den övriga klädseln. Alla är de bra anledningar till att skaffa en mössa av något slag till de små. Sedan länge är det kepsen och toppluvan som har varit, och är, de mest populära huvudbonaderna. Ett par pojkar som ofta syns i coola kepsar från stora designers eller klassiskt mönstrade bandanas är barnen Beckham som förmodligen fått sin känsla för stil från både mamma och pappa. Ett annat litet huvud som ofta täcks av en liten mössa men då i mer klassisk stil är vår egna lilla prinsessa Estelle. Hon verkar ha en stor garderob med söta volangkantade hättor, stickade och virkade sommarmössor och varmare klassiska alternativ till kalla dagar.

Missa inte:

Känn skillnaden i komfort med rätt mössor, hattar och kepsar för barn

Ibland gör tillbehör och detaljer den allra största skillnaden för komforten. Att använda rätt huvudbonad för årstiden och aktiviteten skyddar ansiktet och huvudet från kyla eller solstrålar som annars distraherar och stör. Här hittar du en mängd mössor, hattar och kepsar till barn.

I det stora sortimentet hittar du både sportiga produkter som passar för olika aktiviteter och lekar samt även vardagliga kepsar och mössor som är ett måste för barnens garderob. Välj mellan ett stort urval av olika stilar och färger för att hitta något som barnen kommer att trivas i.

Bland produkterna hittar du även flera miljövänliga alternativ. Bland annat hittar du mössor, hattar och kepsar för barn som är gjorda i återvunna material eller naturliga material. Du hittar även produkter där själva produktionsprocessen sparar på naturens resurser.

Värmande mössor för vinterhalvåret

När temperaturerna börjar bli lägre vet du att en mössa är ett måste. Mycket av kroppens värme försvinner just genom huvudet så att bära en mössa gör att värmen stannar kvar i kroppen. Detta är därför en detalj som gör stor skillnad.

Här hittar du bland annat sköna balaklavor i tunn men värmande ull. Genom att sitta åt runt huvudet får barnen maximalt skydd från kalla vindar, och dessa är perfekta att bära under luvor för att ge allra bästa värme utan att skapa bylsiga lager.

Sköna mössor som går ner ordentligt över öronen och som knyts under hakan är perfekta för de minsta barnen som vill hålla sig varma men som lätt tappar bort accessoarer och tillbehör. Du hittar även söta mössor med små öron för att göra de roligare för barnen att bära.

Hattar och kepsar som skyddar mot sol och värme

Även under sommarhalvåret är huvudbonader som kepsar och hattar en viktig accessoar. Skydda barnens ansikten mot störande och skadliga solstrålar med bekväma kepsar. Med snabbtorkande material och absorberande svettband i pannan slipper barnen svettdroppar i ögonen.

För extra ventilation hittar du kepsar med meshmaterial som ger skön svalka samtidigt som framsidans bomullsmaterial skyddar mot solen utan att bli för varm. Välj bland olika modeller som raka skärmar och lätt böjda skärmar. Kepsarna är lätta att justera med snapback-stängning för att de ska sitta bekvämt på barnens huvud och kunna anpassas allteftersom barnen växer.

Här hittar du även snygga solhattar i olika färger och mönster. Perfekta för att skydda barnens huvuden från solen under en dag på stranden.