Hållbarhet
  • Golden Beards - BIO COMB - Borste - -
  • Golden Beards - BIO COMB - Borste - -

BIO COMB - Borste

179,00 krInkl. moms
truck
ons 19 jan - lör 22 jan
Standardleverans
returnsReturer

Om produkten
Bio Comb är handtillverkad i Schweiz av bioplast från Italien. Kammen består av cellulosaacetat och en mjukgörare av vegetabiliskt ursprung. Resultaten blir ett material som till största delen består av material från förnybara källor. Från tillskärning till polering genomgår varje kam en detaljerad tillverkningsprocess i 12 steg (alla för hand). Resultatet blir en exklusiv och unik kam för hår och skägg. Kammen säljs i en begränsad utgåva. Den består av två delar med olika avstånd mellan tänderna, där den ena är mindre och lämpar sig för att kamma vildvuxet skägg och ta bort ostyriga hårstrån. Bio Comb är handtillverkad i Schweiz av bioplast från Italien. Kammen består av cellulosaacetat och en mjukgörare av vegetabiliskt ursprung. Resultaten blir ett material som till största delen består av material från förnybara källor. Från tillskärning till polering genomgår varje kam en detaljerad tillverkningsprocess i 12 steg (alla för hand). Resultatet blir en exklusiv och unik kam för hår och skägg. Kammen säljs i en begränsad utgåva. Den består av två delar med olika avstånd mellan tänderna, där den ena är mindre och lämpar sig för att kamma vildvuxet skägg och ta bort ostyriga hårstrån.
Produktinformation
Artikelnummer: GOK32J005-S11

Den här produkten uppfyller följande kriterier för hållbarhet:
Ekologisk
Från jorden: Ingredienserna i denna produkt består av minst 50% ekologiskt framställda ämnen. Där det är möjligt har vi också säkrat att framställningen är av certifierad standard.
Detta är en bit i hållbarhetspusslet. Besök vår hållbarhetssida för att få veta mer.
Golden Beards
Recensioner (0)

Vad sägs om 10% rabatt på nästa beställning? *

Nyheter per mejl från Zalando.se

Anmäl dig till Zalandos nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa beställning, plus stilinspiration och exklusiva erbjudanden direkt i inkorgen.

Ställ in dina preferenser

Vad är du mest intresserad av?

Läs mer under vår sekretesspolicy. Du kan när som helst avsluta prenumerationen utan kostnad.

*Villkor för rabattkod chevron-down