Presentkort

Ett presentkort. Nyckeln till en värld av stil.

Födelsedag

Ge på ditt sättSkriv ut hemma eller skicka via mejl

Du kan skriva ut presentkortet och överlämna det själv, eller låta oss mejla det direkt till mottagarens inkorg. Välj först ut din favoritdesign.Från 50,00 kr

Grattis

Tillfällen att firaUpptäck fler designer

Presentkort med foto

Fira lite extraBeställ en presentbox via post

Presentkort för företag

För att uppmuntra, belöna, eller helt enkelt säga tack.
Shoppa presentkort för företag

Har du redan ett presentkort?

Presentkort från Zalando

Varje gång någon har födelsedag eller firar en årsdag, och inte minst varje jul, funderar vi över samma sak, nämligen: hur ser den perfekta presenten ut? Nu har vi svaret – ett presentkort från Zalando! Vill du tacka någon med en liten present? Eller ska det vara något större i bröllopsgåva? Du bestämmer själv värdet på presentkortet, från 50 till 2 000 kr.

Ge en gåva med stil

Våra presentkort är allt annat än trista och tråkiga! De liknar mer grattiskort med snygga, stilsäkra motiv än en shoppingkupong. Bland våra olika presentkortsmallar är det enkelt att välja den design som passar bäst för varje tillfälle och mottagare. Skicka ett födelsedagspresentkort till din väninna eller gör pappa glad på farsdag. Och lägg gärna till ett personligt meddelande som mottagaren kan läsa på presentkortet eller i pdf-versionen.

Skriv ut presentkortet eller skicka det med posten

För att din present ska kunna nå mottagaren i rätt tid finns Zalandos presentkort i olika format. Du kan skicka det med brev som ett födelsedagskort. Eller är du ute i sista minuten och kan helt enkelt inte vänta tills posten kommer? Då kan du välja pdf-dokumentet för att skriva ut presentkortet eller få det skickat till din e-postadress. Kom bara ihåg att du inte kan byta Zalandos presentkort när du väl har köpt det. Vill du rulla ihop presentkortet och knyta ett vackert sidenband om? Eller vika presentkortet och lägga det i ett stilrent kuvert? Hur du än gör är gåvan klar att överräckas!

Så här löser du in ditt presentkort från Zalando

När du beställer skriver du helt enkelt in presentkortets kod i fältet som är avsett för detta. Tänk på att göra det innan du avslutar din beställning, eftersom det tyvärr inte är möjligt att lösa in presentkortskoden i efterhand. Du kan även ladda upp ditt tillgodohavande på ditt konto direkt efter att du har fått presentkortet. Då kan du använda det vid nästa beställning eller senare. Du får gärna kombinera så många presentkort från Zalando som du vill, upp till ett maximalt belopp på 10 000 kr. Tänk på att presentkort som har köpts på andra länders webbplatser inte kan användas på zalando.se.
Vill du bara köpa ett plagg och spara resten av presentkortet till senare? Inga problem! Vi har inget minsta beställningsvärde. Och Zalandos presentkort gäller tills tillgodohavandet är slut, utan tidsbegränsning. Förvara det bara noggrant så att det inte kommer bort – vi kan tyvärr inte ersätta beloppet eller erbjuda dig kontanter. Självklart har du returrätt även om du har beställt en vara med ett presentkort. Då registreras varans värde på Zalando och du kan använda tillgodohavandet vid nästa beställning.

Vad sägs om 10% rabatt på nästa beställning? *

Nyheter per mejl från Zalando.se

Anmäl dig till Zalandos nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa beställning, plus stilinspiration och exklusiva erbjudanden direkt i inkorgen.

Ställ in dina preferenser

Vad är du mest intresserad av?

Läs mer under vår sekretesspolicy. Du kan när som helst avsluta prenumerationen utan kostnad.