Bli en del av Zalandos plattformPartner Program

Zalandos Partner Program ger varumärken och butiker tillgång till försäljning på 23 europeiska marknader med cirka 45 miljoner aktiva kunder. 3000+ varumärken och butiker samarbetar redan med oss ​​och drar nytta av miljontals beställningar per månad. Varumärken och butiker kan integrera sina produkter och lager direkt i Zalando Fashion Store och behålla full kontroll över sitt eget sortiment, prissättning och representation. Samtidigt tar Zalandos kunder del av ett större urval och möjligheten att handla otaliga märken på samma plattform på ett enkelt sätt. På Zalando hanterar vi både betalning och kundservice, så du behöver inte oroa dig för detta. Samtidigt arbetar vi målmedvetet för att utöka vår närvaro och vårt inflytande på de enskilda marknaderna. Detta för att optimera shoppingupplevelsen för våra kunder och för att uppnå vårt mål att bli utgångspunkten för mode.
Kontakta oss

  Dina fördelar:

  # 1 Snabb åtkomst till större efterfrågan

  Med hjälp av Zalandos data kan du utveckla och implementera en expansionsstrategi över hela Europa med cirka 45 miljoner aktiva kunder som väntar på att shoppa dina produkter.

  # 2 Kontroll över priser och sortiment

  Påskynda din onlineförsäljning och ha samtidigt full kontroll över vilket sortiment du erbjuder på Zalando och dess prissättning.

  # 3 Enkla lösningar

  Du kan använda våra tjänster, till exempel Zalando Fulfillment Solutions och Zalando Marketing Services, som båda syftar till att hjälpa partners övervinna digitala utmaningar genom att använda Zalandos teknik, logistiknätverk och marknadsföringstjänster.

  Zalando Partner Program

  Läs mer

  Vad sägs om 10% rabatt på nästa beställning? *

  Nyheter per mejl från Zalando.se

  Anmäl dig till Zalandos nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa beställning, plus stilinspiration och exklusiva erbjudanden direkt i inkorgen.

  Ställ in dina preferenser

  Vad är du mest intresserad av?

  Läs mer under vår sekretesspolicy. Du kan när som helst avsluta prenumerationen utan kostnad.