Katalog

2 265 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Zizzi skapar kläder som framhäver de feminina kurvorna

Zizzi grundades år 2000 med en vision – att skapa mode inom curvy fashion. Varför skulle inte kurviga personer få ta del av det senaste modet och snygga kläder när alla andra får det? Här hittar du kläder i storlek 42 till 56 som är unikt designade för att framhäva kvinnors feminina kurvor.

Zizzi är en av de ledande aktörerna inom curvy fashion. När de startade fanns det alldeles för få klädmärken som erbjuder plus size, och fortfarande finns ett stort behov. Det är därför Zizzi finns, och det är därför de blivit så omtyckta bland kurviga kvinnor.

De har även kommit att bli populära runt om i Europa tack vare den glasklara grundidén och visionen. Zizzi drivs av äkta passion för sina kunder och skapar plagg därefter som är både feminina och moderiktiga. Kollektionerna har varit mångsidiga genom åren, men en sak har de gemensamt - kläderna utstrålar självförtroende och en inre trygghet.

Funktionella och moderiktiga plus size-kläder för alla fashionistas

Om du är en kurvig och stolt fashionista borde du definitivt spana in den här kollektionen. Här hittar du ett stort utbud av snygga och funktionella plus size-kläder för damer. De här kläderna passar dig som gillar att blanda färger, kvaliteter och silhuetter. Du tycker om att följa trender, men det allra viktigaste är att hitta kläder som passar just dig och din unika figur.

Att skapa kläder inom curvy fashion är inte helt lätt, men Zizzi vet precis hur man gör. De tolkar de kommande trenderna och använder alltid sina kunskaper om passformer och material när de designar sina plagg. Allt för att framhäva den kvinnliga kroppen på ett sensuellt sätt.

Zizzi erbjuder flera modeller av jeans, fina kappor, vardagliga klänningar, luftiga tunikor, stilrena blusar och mycket mer. De har även fitnesskläder som är både funktionella och snygga. En träningströja är det perfekta valet för det svettiga träningspasset på gymmet. Med andra ord hittar du allt du behöver till din vardagsgarderob i det här utbudet.

Bekväma kläder för både vardagsbruk och festligheter

De här kläderna är de perfekta vardagskläderna. De är tillverkade i mjuka, behagliga material samtidigt som de är väldigt stilrena. Det finns otroligt mycket att välja på, så oavsett vilken typ av kläder du föredrar borde du kunna hitta nya favoritplagg i den här kollektionen.

Zizzi erbjuder även kläder för de tillfällen då du vill klä upp dig lite extra. En cocktailklänning är alltid bra att ha i garderoben för de där spontana utekvällarna eller det spännande eventet. Eller varför inte till dejten? Snygga blusar kan du inte heller ha för många av. En sofistikerad topp passar till såväl festen som kontoret, beroende på hur du stylar den. Med andra ord är dessa plagg väldigt mångsidiga.

Här finns även gott om kläder så du kan skapa professionella outfits till formella tillställningar, jobbintervjuer och affärsmöten. Med dessa plagg håller du dig bekväm från morgon till kväll. Målet är att du ska känna dig trygg med dig själv, oavsett vad som händer.