accountaccountbagbagzalando logomenu

Alla Sveriges favoritmärken

ALLTID GRATIS FRAKT OCH RETUR

100 DAGARS ÖPPET KÖP

ZALANDOSTIPENDIET

VÅRTERMINEN 2017

20 000 kr till dina studier

FASHION X TECH

På Zalando tror vi att de bästa och mest innovativa idéerna utvecklas när individer ges frihet att skapa något helt nytt. Vi vägrar att låta oss begränsas, vi bryter mot traditioner och föredrar outforskad mark framför etablerade tillvägagångssätt – vi fortsätter att utmana oss själva i vårt sätt att arbeta och strävar efter att ständigt förnya oss.

Hur kan tech och mode samverka för att skapa en bättre kundupplevelse och utveckla e-handelsmarknaden?

Fundera kring ämnet och skriv en strukturerad analys på 1500 – 2000 ord. Rapporten ska skrivas på svenska och ska skrivas individuellt. Var noga med att specificera de källor du använder.

Du har fritt spelrum att välja infallsvinkel och metod, så försök att vara kreativ. Dra nytta av din egen akademiska bakgrund och dina specifika kunskaper, erfarenheter, studier och intressen för att komma med nya insikter inom ämnet. Du behöver inte studera något specifikt program för att ansöka: Zalandostipendiet är öppet för alla studenter som är registrerade vid ett svenskt universitet eller högskola, har en passion för mode och inspirerande idéer för e-handelns framtida utveckling. Oavsett om du studerar företagsekonomi, marknadsföring, mode eller något helt annat, välkomnar vi dina mest kreativa och innovativa idéer.

Tillvägagångssätt

image

Skicka din rapport till scholarships@zalando.se senast den 31.07.2017. Ansökningar som inkommer efter detta datum kommer inte att accepteras. Var noga med att inkludera en kopia i PDF-format av din universitets- eller högskoleregistrering för vårterminen 2017 i din ansökan.

Stipendiet kommer att delas ut av en jury bestämd av Zalando. Juryn kommer att utvärdera och välja ut den vinnande stipendiaten baserat på rapportens nytänkande och innovationsgrad samt hur deltagaren fångar samspelet mellan e-handel och modeindustrin i ett framtidsperspektiv. Vinnaren kommer att meddelas inom fyra veckor efter avslutad ansökningsperiod.

Ansökningsperiod

image

Datum att hålla koll på:
01.03.2017 – Ansökan öppnar
31.07.2017 – Ansökan stänger
31.08.2017 - Stipendiaten tillkännages

Ansökan öppnar den 1 mars 2017 och stänger den 31 juli 2017. Ansökningar som inkommer efter det utsatta datumet kommer inte att tas i beaktning. För att vara berättigad till stipendiet måste du vara inskriven vid ett universitet eller högskola i Sverige för vårterminen 2017 och vara bosatt i Sverige.

När du ansöker om Zalandostipendiet godkänner du även de allmänna villkoren

Stipendiater

Vårterminen 2016
JOHAN THURÉE
"Hur kommer e-handeln att influera modeindustrin i framtiden?"
En sammanfattning av Johans stipendieansökan hittar du här.
Bilbeskrivning: Kenneth Melchior, Nordenchef på Zalando och Zalandos stipendiat Johan Thurée under Habit Modegalan

Teaser image

Höstterminen 2016
CHIA KATTANE
”Hur kommer e-shoppingbeteendet att förändras på den svenska marknaden inom en tioårsperiod?”
Chias stipendieansökan hittar du här.


Teaser image

Vårterminen 2017
OFFENTLIGGÖRS INOM KORT
"Hur kan tech och mode samverka för att skapa en bättre kundupplevelse och utveckla e-handelsmarknaden?"Teaser image