accountaccountbagbagzalando logomenu

Alla Sveriges favoritmärken

FRI FRAKT OCH RETUR*

100 dagars öppet köp

FÅ DEN GRATIS

ZALANDOAPPEN

Sök och shoppa
när och var du vill

ENKEL NEDLADDNING

Shopping online har aldrig varit enklare

Sök och shoppa i hela vårt sortiment - Upptäck nya modefavoriter från över 1 500 märken

Du kan lita på oss - Zalandoappen är 100 % säker

Snabb och enkel nedladdning

En unik upplevelse

Synka din varukorg och önskelista mellan mobilen och datorn

Snabb och enkel nedladdning

Sök och hitta i farten

Fotosök - Ta en bild av en snygg streetstyle och hitta liknande produkter med vår fotosöksfunktion

Streckkodsläsare - Använd streckkodsläsaren för att hitta det du letar efter på Zalando

Snabb och enkel nedladdning

VÅR APP

Ladda ner Zalandos modeapp till din smartphone eller surfplatta och få tillgång till Europas största utbud direkt i din mobil. Nu tillgänglig för iOS och Android. Shoppa dina favoritplagg enkelt och säkert var du än är. I vårt sortiment hittar du ett stort utbud av märkeskläder, accessoarer och sportkläder till hela familjen. Ladda ner appen för att inte missa de senaste trenderna och för att få modeinspiration var du än är.


Upptäck appens unika fotosökfunktion där du kan ta bilder av streetstyles och plagg som du gillar och hitta liknande produkter direkt i appen. Använd streckkodscannern för att hitta produkter på Zalando samt få push-meddelanden om erbjudanden och rabatter direkt i mobilen. Nu finns även stöd för att få meddelanden till din Apple Watch och Android wear för att få de senaste nyheterna direkt på din handled.


Hitta dina nya modefavoriter för män, kvinnor och barn med ett utbud av över 1500 modemärken. Låt dig inspireras av News & Style som visar dig de senaste modetrenderna som du inte vill missa! Zalandos app har en enkel och smidig design som är lätt att använda och som synkroniserar sömlöst med ditt kundkonto. Med fri frakt och retur vart du än är har shopping aldrig varit så enkelt och säkert. Ladda ner vår app idag och ta din shoppingupplevelse till nästa nivå!