accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLA SVERIGES FAVORITMÄRKEN

FRI FRAKT OCH RETUR*

100 DAGARS ÖPPET KÖP

Yogaguide/ Yogavideor

4 YOGAÖVNINGAR

Annie Clarke är personlig tränare och yogainstruktör. Hon bloggar om sina erfarenheter för att dela med sig av sin passion för yogans värld.

Styrka

I denna video visar Annie en stärkande yogarutin med övningar och andningssekvenser som främst berör de stora muskelgrupperna. Träningen hjälper dig att aktivera alla kroppsdelar som är viktiga för en bra hållning och en smidig kropp.

Stärkande

Avslappnande

Här guidar Annie dig genom en avstressande yogarutin speciellt framtagen för att lugna sinnet och nervsystemet. Perfekt för dig som vill varva ner efter en hektisk dag och lägga grunden för en bättre sömn. Om du inte har ett yogaband kan du använda ett skärp.

Avslappnande

Aktiverande

I denna video visar Annie en aktiverande yogarutin som avsedd för att ge dig maximalt med energi. Genom fokuserad andning och kroppsövningar som driver bort trötthet och stress kommer du att känna dig piggare och strålande.

Aktiverande

Detox

Annie guidar dig genom en yogarutin utformad för att stödja rengörande och avgiftande funktioner i kroppen. Träningen fokuserar på vridningar och böjningar för att aktivera levern, njurarna och lymf- och matsmältningssystemet.

Renande