Katalog

Populära filter
576 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Svarta jeans hör till modevärldens allra snyggaste inslag. Det har vi Wrangler att tacka för. Det klassiska jeansföretaget var nämligen först med att våga gå ifrån den vanliga blå färgen på denim och sedan dess har Wrangler fortsatt att gå i fronten för innovativt jeansmode. Samtidigt finns det få märken som är så ikoniska och klassiska som just Wrangler. Märkets kollektioner har en distinkt ådra och du kan direkt se på sömmar och mönster att ett plagg kommer från Wrangler. Tänk tidlös, cool design med en släng av det urbana och du har varumärket i ett nötskal. Kläderna är inte bara snygga och slitstarka, utan också ovanligt sköna för att vara i jeanstyg - en kombination som få konkurrenter kan mäta sig med.

Mer än bara jeans

Wrangler är en modejätte som genom åren kommit att bredda sig i sortiment, utan att göra avkall på sin traditionella linje. Förutom jeans och jeansjackor hittar du även grova kängor i enkla och mer detaljrika modeller, lediga tröjor, klänningar och robusta vinterjackor i det stora utbudet. Är du ute efter att spetsa till stilen med ett par snygga höstboots? Våga dig på ett par med diskret leopardmönster till dina nya Wranglerjeans - en bra outfit för både dam och herr! Varför inte toppa med ett coolt, rockigt linne eller en snygg stickad tröja med ståkrage? Kläder från Wrangler går att matcha med nästan vad som helst, bara en av många anledningar till att märket är lika gångbart i dag som för över ett halvt sekel sedan. Tänk långsiktigt och stilmedvetet med Wrangler.

Annat av intresse:

Wrangler – från klassisk cowboy till trendigt urban

Wrangler är ett av våra största och mest klassiska modeföretag. De gjorde sig ett namn tack vare sina jeans och blev snabbt populära på grund av produkternas höga kvalitet och unika hållbarhet. Idag erbjuder de utöver jeansen en mängd andra plagg som är anpassade för modemedvetna.

Jeans med hög kvalitet och komfort är viktigt än idag

Wrangler, med sin över hundraåriga historia, kommer från jeansens hemland, USA. Där började modeföretaget sin framgångsrika resa som fortsätter än idag. Jeansens otroliga kvalitet gjorde att de användes flitigt av dåtidens cowboys – de som red rodeo och westernridning. Deras jeans var under en tid så populära att var fjärde man i USA hade dem på sig.

Jeansens popularitet är fortsatt väldigt stor och deras utbud har breddats under åren. Nu för tiden erbjuder de även andra kläder och byxor i andra material, till exempel manchester. Byxorna kommer i jordnära färger och i flera olika modeller. Oavsett vad du föredrar så kan du välja mellan alltifrån stuprörsmodell till en utsvängd vintagemodell. 

Är en avslappnad stil och hög komfort viktigt för dig så kommer du att älska plaggen – som dessutom är tidlösa. Att matcha en rutig skjorta med ett par jeans kan aldrig bli fel, oavsett vad du har för dags- och kvällsplaner. 

Ett brett utbud för de unga och trendmedvetna

Idag erbjuder Wrangler ett varierat utbud med alltifrån modernt, stilrena looks till härlig retrokänsla för de trendmedvetna. Förutom denim hittar du till exempel t-shirts, tröjor, klänningar och jackor. Det vi älskar med kläderna är att du kan plocka ut en hel outfit från märkte, tack vara att de håller en tydlig linje genom deras kollektioner, och färgerna går perfekt ihop. Oavsett hur du kombinerar de olika plaggen så kommer älska din outfit – och vara stilsäker från topp till tå.