Katalog

Populära filter
5 artiklar
Sortera:

Weleda – ekologisk hudvård i världsklass

Weleda grundades 1921 i Schweiz och har sedan dess blivit något av en pionjär inom naturlig hudvård. Faktum är att de blivit utnämnda till världens mest hållbara hudvårdsmärke. Bara en sådan sak säger väldigt mycket om den höga kvaliteten som Weleda erbjuder. Alla produkter i sortimentet är ekologiskt certifierade och tillverkade med hjälp av modern forskning. De har även egna biodynamiska och ekologiska odlingar som de använder till produktionen.

Deras hudvårdsprodukter har genomgått många tester och bevisats vara dermatologiskt effektiva. De innehåller endast naturliga ingredienser och oljor och garanterat inga syntetiska ämnen eller mineraloljor.

Weleda har alltid litat på naturens egna krafter. De vet att den har en egen förmåga att reparera och återhämta sig själv, och genom naturliga näringsämnen kan produkterna ge din hud samma möjlighet att förbättras på djupet.

Naturlig skönhet när den är som bäst

Weleda står alltid upp för rättvisa villkor och biologisk mångfald. Dessutom är produkterna aldrig testade på djur. Med andra ord passar det här märket perfekt för dig som är djurvän och tänker på miljön.

Ingredienserna i produkterna är alltid noga utvalda. De ger din hud rejäl återfuktning och en hälsosam lyster samt att de ger dig allt din hud behöver för att komma i perfekt balans. I det här sortiment hittar du bland annat fuktkrämer, hårolja, ansiktsrengöring, kroppsoljor, badskum och mycket mer. Eftersom Weleda har så pass lång erfarenhet inom naturlig hudvård kan du lita på att du får högsta möjliga kvalitet när du väljer dessa produkter.

Om det var någon som trodde att sådana här produkter bara riktar sig till kvinnor får de tänka om. I det här sortimentet finns många krämer och aftershave-produkter som är riktigt uppskattade av den manliga delen av befolkningen. Duschkrämer och fotkrämer funkar till vem som helst, och återfuktande krämer är något alla borde inkludera i sin dagliga hudvårdsrutin. Vi tycker att alla förtjänar det!

Lyxiga och väldoftande hudvårdsprodukter till ditt hemmaspa

Med dessa hudvårdsprodukter i skåpet är du redo för en mysig hemmakväll vilken dag i veckan som helst. Gör ett eget hemmaspa och njut av en stund för dig själv efter en stressig dag, tappa upp ett varmt bad med härligt badskum från Weledas kollektion. En del av produkterna är tillverkade med äkta lavenderoljor som har en lugnande effekt på dina sinnen. För en extra lyxig stund kan du använda en massageolja som har en avslappnande effekt på musklerna.

I det här urvalet finns många underbara dofter att välja på. De är alla naturliga och framtagna med hjälp av riktiga oljor från exempelvis blommor och växter. Vad sägs som mandlar, rosor, citrus och granatäpple istället för kemikalier och annat skräp som tyvärr ofta finns i sådana här produkter. Med Weleda får du verkligen den där fräscha, naturliga känslan som du vill uppnå.

Unna dig själv en lugn stund och njut av de sköna kroppsoljorna och de mjukgörande krämerna. De här hudvårdsprodukterna är även perfekta som presenter och julklappar. Ge en gåva till någon du tycker om för att visa din uppskattning.