Weekend står för spansk prestige och ung trendkänsla

Weekend är ett spanskt skomärke som tillverkar alltifrån stilrena stövletter i mocka till läckra sandaletter i skinn. Med sin stilrena design och och goda kvalitet går märkets produkter att matcha med det mesta och de klarar dessutom av väder och vind i alla dess former. 

Skor i kvalitetsmaterial och stilren design

Visst är det underbart att bära riktigt trendiga och coola skor som utstrålar kvalitet? Något som verkligen utmärker Weekends skor är att skapas med klassiska hantverksmetoder. Materialen väljs noga ut för att skorna ska kunna hålla länge och för att de ska kunna användas i alla väder. Mocka är ett av märkets favoritmaterial, och sköter du behandlar dina skor regelbundet så kommer de vara dig trogna länge. I Sveriges hårda klimat är det aldrig fel att ge sina skor lite extra omsorg. 

Ankelboots med snörning är en trend som vi älskar. Det är en stil som är mångsidig och representerar allt som Weekend står för: kvalitet, hantverk och stil. Prova gärna ett alternativ i marinblått eller mörkbrunt för att skapa kontrast i en helsvart outfit.

I utbudet hittar du många skor som ger en sofistikerad look och samtidigt är bekväma. Här finns allt från söta sandaler, till robusta kängor. Samtliga produkter är designade och tillverkade i Spanien. Den spanska designen lyser verkligen igenom i hantverket och syns i de enkla sömmarna och mjuka materialen, vilket resulterar i riktigt fina skor som är snälla mot fötterna.

Robusta sulor och rejäla klackar gör dig längre

Skornas robusta sulor är ett utmärkande drag bland de flesta av Weekends produkter. Det är inte bara kängorna som har dessa, utan även stövletterna, pumpsen och sandaletterna. Vill du gå steget längre rekommenderar vi att du väljer ett par skor med platå. Platåsulor gör det lättare att gå i skorna, samtidigt som de får dig att se längre ut. Att kombinera med ett par byxor med smala ben eller en kjol kan framhäva det ännu mer.

I utbud hittar du skor i många olika höjder – alltifrån sandaletter som slutar under anklarna till underbara, knähöga stövlar. I både höga som låga kan du hitta kombinerade influenser av både grunge och streetwear, som exempelvis bland de sköna och coola sandaletterna med platåklack. Det blir både charmigt och lite kaxigt på samma gång. Vilka skor i utbudet är dina favoriter?