Katalog

Populära filter
196 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Vaude gör steget till spännande aktiviteter kort

När du väljer Vaude väljer du också ett företag som vill värna om miljön och inspirera människor att vistas i skog och mark. Genom att utveckla hållbara produkter med hög funktionalitet siktar prisvinnande Vaude på att vara att klädföretag att räkna med. De samarbetar med duktiga partner som den tyska alpinklubben och kända atleter.

Skaffa plagg med lång livslängd i tidlös design som är enkla att laga och ta hand om. Eftersom många av jackorna och väskorna är vattentäta kan du vistas ute i ur och skur och ge dig ut på cykelturer eller vandra i bergen. I sortimentet finns både ytterplagg och smarta accessoarer som är bekväma och snygga.

Vaudes ytterplagg är mer än bara jackor

Det är dags att skaffa de där basplaggen som är perfekta för dina friluftsaktiviteter och aktiva vardag. Först och främst är alla i behov av en skyddande och värmande jacka som dessutom sätter prägel på den personliga stilen. Vaudes herrjackor finns i sportiga modeller med retrokänsla tack vare de kombinerade blockfärgerna i blått, gult eller grönt i sällskap med svarta och blå nyanser. De korta jackorna ger god rörelsefrihet och stängs snabbt och smidigt med en stabil dragkedja.

Softshell-tyget ser till att vinden inte tränger innanför jackan, vilket är utmärkt för cykling i höga hastigheter. De tjockare vinterjackorna har rymliga fickor och rejäla kapuschonger och passar alla som vill ha en tillbakalutad och moderiktig stil. Fleecejackan för damer är lätt figursydd och följer kroppens former. Flera av färgerna ger riktiga energiinjektioner.

Rusta dig för cykelturen med Vaudes smarta tillbehör

Med rätt, sportiga tillbehör får du självförtroendet att klara av tuffa utmaningar. En tubhalsduk skyddar halsen samtidigt som den är smidigare att hantera än en större halsduk. Under en fartfylld löp- eller cykeltur vill du kanske inte lägga energi på att knyta åt en lång halsduk som lossnat. Tubhalsdukens svarta färg är enkel och klassisk. En mössa som täcker hela ansiktet förutom ögonen skyddar den känsliga huden mot piskande regn och snålblåst.

En stor poncho är perfekt att dra på när du överraskas av störtregn och skyddar även din väska på ryggen. Den har även en praktisk kapuschong.

Utöver halsdukar och mössor finns det också rejäla cykelskor i Vaudes sortiment. De består av ett textilmaterial som låter foten andas, och du får bättre grepp på pedalerna. Ett par fina vinterstövlar för vandringar i kalla vinterlandskap är väl värda investeringen. Full fart framåt med Vaude, helt enkelt.