accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLA SVERIGES FAVORITMÄRKEN

FRI FRAKT OCH RETUR*

100 DAGARS ÖPPET KÖP

Väskguide

Väskor för alla tillfällen

Väskor i alla storlekar

XS Väskor

XS

Små väskor

S

Meduimstora väskor

M

Stora väskor

L

XS Väskor

XS

Små väskor

S

Mediumstora väskor

M

Stora väskor

L

För Mini-malisten

Kreditkort, mobiltelefon & läppstift – det är allt vi behöver för en kväll ute på stan. En miniväska eller kanske en liten clutch? Vi älskar att bära med oss väskor i miniformat för festliga tillfällen.

Väskor i alla storlekar

XS väskor

XS

Små väskor

S

Mediumstora väskor

M

Stora väskor

L

XS väskor

XS

Små väskor

S

Mediumstora väskor

M

Stora väskor

L

Den lilla följeslagaren

En kuvertväska för partynatten med vännerna eller kanske en liten axelremsväska att ta med på shoppingrundan? Den lilla väskan har en självklar plats i basgarderoben!

Väskor i alla storlekar

XS väskor

XS

Små väskor

S

Mediumstora väskor

M

Stora väskor

L

XS väskor

XS

Små väskor

S

Mediumstora väskor

M

Stora väskor

L

Vardagshjälten

Shoppingväskan är den perfekta vardagsaccessoaren. Tack vare väskans praktiska storlek rymmer den allt vi behöver för dagar på kontoret eller universitetet. Laptop, anteckningsbok, vattenflaska, något ätbart – listan kan göras lång!

Väskor i alla storlekar

XS väskor

XS

Små väskor

S

Mediumstora väskor

M

Stora väskor

L

Tasche Größe XS

XS

Tasche Größe Small

S

Tasche Größe Medium

M

Tasche Größe Large

L

För resor

Planerar du att spendera helgen på resande fot? Då kan det vara bra att investera i en stor och rymlig väska. En klassisk weekendbag med många fack är perfekt för en storstadsweekend eller några dagar på lantstället.

Linn Herbertsson visar oss hur

Linn Herbertsson framför sina väskor
Linn med sin senaste väska från Furla

"Jag är ganska sparsmakad när det kommer till smycken och accessoarer i övrigt så desto viktigare är det för mig att ha en väska som är riktigt snygg och lyfter min outfit.”

Våra rekommendationer

Våra Zalandomedarbetare packar upp!

Några av våra medarbetare ger dig en inblick i vad som finns i deras handväskor. Det blir både klassiker och överraskningar som dyker upp...

Zalandos medarbetare

Sätt färg på din stil

Materialet gör looken

8 saker du inte visste om väskor

En snygg handväska definierar ditt look. Handväskor finns i alla former, färger och storlekar, vilket gör det enkelt att hitta just din favorit. Utforska vår väskguide och upptäck allt som finns att veta om världens bästa accessoar.

1. Best Day Ever!
10 oktober varje år är det International Handbag Day – en hel dag tillängad väskshopping. Se till att markera datumet i din kalender!

2. En riktig dyrgrip
En hjärtformad clutch tillverkad i 18K guld och prydd med över 4000 diamanter sägs vara världens dyraste handväska. Den värderades till 2,8 miljoner euro, en riktig dyrgrip med andra ord!

3. Och… Såld!
Den dyraste handväskan som någonsin sålts auktionerades ut för ungeför 270 000 euro. Den berömda väskan var en så kallad ”Birkin Bag” gjord i krokodilskinn, vitt guld och diamanter.

4. 13 väskor - 7 varumärken
Kvinnor i åldrarna 18 till 45 sägs äga i genomsnitt 13 handväskor från 7 olika märken. Med andra ord, om du inte lyckats samla på dig så många väskor än – inspireras av vårt stora utbud. Trevlig shopping!

5. 2,5 kg
I genomsnitt väger en kvinnas handväska ungefär 2,5 kg. Det betyder att den garanterat innehåller mer än en plånbok och en mobiltelefon. Vi är nyfikna på vad som finns i den!

6. Design
I en undersökning som gjordes 2007, svarade 22% av kvinnorna att om de skulle investera i en designprodukt, skulle det vara en handväska. Endast 9% svarade att de skulle välja ett par skor.

7. High-tech
Tekniken blir allt mer sofistikerad för varje dag som går. Ryggsäckar som laddar din mobil, högteknologiska plånböcker och handväskor med solpaneler är bara några av de tekniktrender som är på frammarsch inom väskvärlden.

8. Män vs. kvinnor
En studie från 2007 visar att i motsats till vad många kanske tror, att män är mer benägna än kvinnor att välja en väska baserat på varumärket.

Väskor på rea Rea Designerväskor Designers