Underkläder

Lägg grunden för en perfekt look.

Shoppa alla produkter

Mode på ditt sätt

Inköparens favoriter

Mode är ett sätt att visa vem du är och uttrycka din personlighet. Idag är underkläder en del av din stil och outfit, och inte något du måste dölja undertill. Underkläder och lingerie har aldrig varit så trendigt! Här har jag samlat några av mina favoriter just nu.

HELENA BADER

Inköpare, Damunderkläder

Hitta dina nya favoriter

Underverk med rätt underkläder

Att shoppa nya underkläder ska vara kul, men tyvärr verkar många kvinnor tycka att det är lite besvärligt att hitta de perfekta underkläderna i vanliga butiker. För det första kan det vara svårt att hitta rätt storlek, och för det andra, känner sig många obekväma i ett provrum med starkt lysande lampor och ett draperi som enkelt gör att andra kunder kan blicka in. När du beställer underkläder online kan du enkelt prova både trosor och bh:ar i ditt eget hem och noga välja ut rätt storlek, modell och design som passar just dig och returnera de underkläder som inte faller dig i smaken.

Unna dig vardagslyx

Dina underkläder ska kännas lyxiga och det många inte tänker på är att dina vardagsunderkläder också kan ge en känsla av lyx. Satsa på tidlösa, bekväma modeller i kvalitetsmaterial som bomull. Välj gärna underkläder i ekologisk bomull – ett bra val för både dig och miljön. För lite mer speciella tillfällen, klär vi oss gärna i skira underkläder i siden och spets. Vetskapen om att du bär något vackert under den lilla svarta klänningen kan ge dig en självförtroendeboost som gör att du strålar lite extra. När kvällen kommer är det äntligen dags att ta på sig ett fint nattlinne eller en mysig pyjamas. Att många har dessa plagg som sina garderobsfavoriter är inte svårt att förstå – mer bekväma plagg är svåra att hitta. Under vintersäsongen är det skönt att bära en pyjamas i flanell för att hålla sig varm, medan ett nattlinne i bomull är perfekt för sommarens svala nätter. Oavsett om du föredrar nattlinne eller pyjamas, finns ett näst intill oändligt utbud av sovplagg i vår shop.

Visa mindre

Vad sägs om 10% rabatt på nästa beställning? *

Anmäl dig till Zalandos nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa beställning, plus stilinspiration och exklusiva erbjudanden direkt i inkorgen.

I vår integritetspolicy kan du läsa mer om dataskydd på Zalando.