10 % rabatt med vårt nyhetsbrev

Få inspiration och specialerbjudanden

Ucon är relativt nytt på marknaden och med Berlin som sin främsta inspirationskälla tar de den där trendiga, urbana och ungdomliga stilen till en helt ny nivå. De producerar fräscha plagg för både dam och herr som sträcker sig från varma och soliga sommardagar till riktigt bistert vinterväder. Ucon representerar en aktiv livsstil som inte låter äventyren vänta på sig - med dessa snygga, bekväma och funktionella plagg finns det inga gränser för vad du kan ta dig för.

Shoppingturen med tjejkompisarna, middagen med jobbet, utekvällen med gänget eller den friska promenaden med hunden i parken - Ucon har sannerligen sett till att en och samma outfit kan ta dig så långt som det över huvud taget är möjligt, precis som den typiska ungdomen i storstan vill ha det. Med plagg från Ucon kan du ta dagen som den kommer - oavsett vad som sker just idag så är du redo!

Ungt och urbant - sätt personlig prägel på din stil med Ucon

Hos Zalando kan du köpa de läckraste plaggen från det heta märket Ucon - låt dig inspireras av Berlins fräscha streetwear! I våran webbshop kan både killar och tjejer gå shoppa loss och skapa en unik stil att riktigt trivas i. Välj mellan trendiga jerseyklänningar, coola luvtröjor, lediga chinos och väldigt mycket mer. Dessutom finns det ett stort antal ytterplagg från Ucon som exempelvis funktionsjackor och den stora modefavoriten parkas.

Att vara avslappnat modern och storstadschic är en het trend som är här för att stanna. Olika kollektioner med nya läckra designer kommer ständigt ut på marknaden, men även plaggen från gångna säsonger är lika inne nu som då. Sportiga sweatshirts och går helt enkelt inte ur tiden, och hos Zalando hittar du de allra snyggaste från Ucon. Mixa och matcha dina nya inköp, och låt en liten del av Berlins härliga storstadspuls komma till liv. Våga vara spontan, och framför allt - våga vara dig själv. Köp dina plagg från Ucon hos Zalando!