Filter1

Triumph
Katalog

484 artiklar

Triumph

Med anor redan från 1886 är det inte svårt att förstå att Triumph verkligen kan det här med underkläder. Varumärket är något av experter på att ta fram underplagg för alla tillfällen, som utan att tumma på det sensuella ger fantastisk komfort. I sortimentet hittar du även ett utbud av riktigt sköna sovplagg, till exempel nattlinnen och morgonrockar.

Triumph har din kompletta underklädesgarderob

Vad du bär under dina kläder sätter tonen för hela dagen och påverkar din känsla, något som Triumph verkligen är medvetna om. Här kan du hitta underkläder för varje tillfälle, vilket gör märket perfekt när du vill bygga upp din underklädesgarderob. Under den figurnära klänningen på festen passar till exempel en underklänning med formande effekt bra. Till vardags under baströjan är en bh med släta kupor ett bra val som lyfter bysten, utan att bh:n syns under dina kläder. Även när du vill känna dig extra lyxig så finns de perfekta modellerna. Välj till exempel matchande bh, trosa och strumpebandshållare för en genomtänkt look. Spets är till exempel ett material som alltid känns härligt och sensuellt. Våga också välja en härlig färg på dina underplagg.

Lyxigt och bekvämt närmast huden

Triumph står för riktigt bra kvalitet och passform. Vi tycker att det är viktigt att hylla sina former och unna sig bekväma plagg under. Alla har sin personliga smak när det gäller underkläder, något som detta varumärke verkligen har förstått. Här hittar du snygga trosor med både hög och låg midja, bh:ar i spets och släta material. Dessutom finns sköna bodies och shapewear-plagg som lyfter och formar de rätta ställena. När det är dags för den djupa skönhetssömnen kan du välja bland både nattlinne och pyjamas i massor av modeller. På morgonen eller efter duschen kryper du så klart in i en härlig morgonrock som värmer skönt. Här finns allt du behöver för att ge din kropp det allra bästa.