För att förbättra användarupplevelsen på Zalando använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.Jag accepterar.

Just nu har Zalando rea på rashguard för damer, men vad är då en rashguard? En rashguard är ett plagg som är relativt nytt för den svenska marknaden, men i USA så är det frekvent använt utav människor som rör sig långa stunder i solen. Rashguardens syfte är nämligen att skydda bäraren ifrån solens strålar, och den skada som för lång solexponering kan orsaka. Ifall man tillexempel surfar så är det inte främst en solbränna som man är ute efter, och med en rashguard på sig så slipper man få röd och irriterad hud för att man vistats länge under solen.

Rea rashguard dam

Rashguarden är en typ av plagg som kan liknas vid en vanlig tröja, genom att ha plagget på sig så har man helt enkelt ett skydd från solstrålarna på samma sätt som då man är inomhus eller under ett parasoll eller liknande. Det som gör rashguarden så praktisk är dels materialet, plagget är tillverkat för att vara bekvämt och för att det ska gå att använda det vid vattenaktiviteter och liknande. I och med att Zalando nu har rea på rashguard för damer, så ifall man vill ha ett plagg som skyddar en från solen på ett sätt som är enkelt och bekvämt så är det ett utmärkt läge att investera i en rashguard.