Sport
Pris
384
384
1275
1275
krkr
Tillfälle

37 artiklar

Sortera efter:
Sida 1 av 1
ADIZERO UBERSONIC 2 CLAY - Tennisskor för spel utomhus - core green/white/energy AIR ZOOM ULTRA REACT CLAY - Tennisskor för spel utomhus - ice blue/comet blue/university blue AIR ZOOM ULTRA - Tennisskor för spel utomhus - ice blue/comet blue/university blue NITRO PRO CLAYCOURT - Tennisskor för spel utomhus - navy/coral WAVE EXCEED TOUR 2 ALLCOURT - Tennisskor för spel utomhus - diva pink/periscope/bright lime green WAVE EXCEED CLAYCOURT - Tennisskor för spel utomhus - white/liberty/diva pink GEL-RESOLUTION 7 CLAY - Tennisskor för spel utomhus - diva pink/indigo blue/white VIPER ULTRA III CLAY - Tennisskor för spel utomhus - fuxia flash/white AIR ZOOM ULTRA - Tennisskor för spel utomhus - white/black/hyper orange/pure platinum GEL-SOLUTION SPEED 3 - Tennisskor för spel utomhus - indigo blue/diva pink ADIZERO CLUB - Tennisskor för spel utomhus - purple/ mystery ink/ footwear white/ core blue ADIZERO UBERSONIC 3.0 - Tennisskor för spel utomhus - yellow BARRICADE CLUB SCHOENEN - Tennisskor för spel utomhus - yellow

När det gäller idrott är det få saker som är så viktiga som skorna. Om du inte har det rätta på fötterna och du får skavsår och fötterna värker, kan du heller inte springa eller prestera. Det gäller att prova ut just de skor som stämmer med dina egna fötter, eftersom alla har olika förutsättningar. Vissa har breda fötter, andra har höga och en tredje har smala men långa. Sportskor är nästan en vetenskap i sig själva och det är framförallt en egen industri. Sportskor tillverkas för proffs på området, prövas av dem och de hjälper till att representera och utveckla dem. När man t ex ska spela tennis belastas fötterna en hel del och det blir mycket rörelse på banan under en match. Då gäller det att ha skorna som stämmer, annars blir det jobbiga och långa minuter. Visste du förresten att tennis från början var en engelsk sport och att det första mästerskapet spelades i Wimbeldon så tidigt som 1877? Tennis är en folkkär sport och utövas av miljoner spelare världen över. Här på Zalando.se hittar du flera grusskor som passar dig som gillar att spela tennis. Nu har vi dessutom ett antal på rea.

Rea på grusskor som gör tennismatchen till en baggis!

Vi har grusskor som är andningsaktiva och har en stötdämpande funktion. De har förstärkta yttersulor för grepp och tålighet och är även försedda med förstärkningar i tå och häl. Med andra ord, allt som bra tennisskor ska ha. En bra sko gör att du lätt flyger över banan och slipper träningsvärk efter en match. Just nu har vi rea på grusskor, så ta tillfället i akt att byta dina gamla!