Populära filter

Sweed Lashes tog marknaden med storm redan från början

När Gabriella Elio grundade sitt ögonfransmärke valde hon namnet Sweed för att det skulle påminna både om Sweden och sweet (godis), och genom att presentera produkterna i de utmärkande runda blåa askarna hoppas hon kunna föra tankarna mot Medelhavet och de vackra blå båtar som seglar omkring där. Efter flera år som make up-artist insåg Gabriella att hon faktiskt saknade något – en riktigt bra ögonsfransprodukt som både skulle ha den bästa kvaliteten och vara enkel att använda. Där och då började hon fila på idéen om hur Sweed skulle se ut och vara och landade till slut 2015 i just det här: Sweeds produkter ska vara de bästa ögonfransarna i hela världen, lätta som fjädrar och enkla att bära!

Sweed Lashes-produkter med unik inblick i fransvärlden

Förutom enkelheten och kvaliteten ville Gabriella också att fransarna skulle vara de vackraste och mest naturliga på marknaden. Målet var att man som användare ska kunna ha fransarna varje dag, utan att en enda person ska kunna se att de inte är naturliga. Då behöver fransarna naturligtvis vara både enkla att sätta på och lätta att bära. Idag används Sweed Lashes av de allra främsta make up-artisterna och syns på kändisar över hela världen. Tack vare Gabriella Elios bakgrund som make up-artist har hon också en helt unik inblick i den världen och kan på så sätt också få reda på vad det verkligen är som saknas ute på marknaden.

Innovativitet och utveckling leder in i framtiden

Sweed Lashes har ett unikt och genomskinligt bomullsband som hjälper fransarna att sitta på bra, och tack vare att varje frans kan användas upp till tio gånger så är de också ett perfekt hållbart alternativ. På Zalando kan du förutom Sweed Lashes såklart också köpa de andra ögonprodukterna som företaget utvecklat. Mascaran The Lash Lift har till exempel tagit världen med storm tack vare sin unika professionalism och fransförlängande effekt, och populära Eyelash Growth Serum gör dina fransar längre på ett ögonblick.

Sweed tror på innovativitet och konstant utveckling och kommer därför med nya strålande produkter precis när vi som mest behöver dem. På Zalando kan du alltid hitta de nyaste och mest populära produkterna.

Sweed Lashes tror på att finnas för allas skull och för alla tillfällen och kommer i svart, brunt och blont utförande. Fransarna finns dessutom i en mängd olika utföranden som till exempel klassiska fransar, dramatiska 3D-fransar eller individuella fransar för att du ska kunna hitta just det du känner dig bekväm med. Sweed Lashes produkter är dessutom alltid djurvänliga och helt veganska.