Katalog

Populära filter
brands
Färg
Pris
Hållbarhet
Kollektion
fast_delivery
130 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Schweiziska Swatch gör klockor som ingen annan

Det som började med en enkel klocka i plast, har utvecklats till ett lika brett som iögonfallande utbud av armbandsur. Swatch har växt sig till en jätte på klockmarknaden, tack vare den höga kvaliteten och innovativa designen på sina produkter.

Stora ideér för lika stora personligheter

Kvalitetskonceptet ”Swiss Made” omfattar både den tekniska och estetiska kvaliteten hos Swatch-klockor. Detta innebär bland annat att du kan vara säker på att deras klockor har högklassisk design och använder teknik som är precis, under tillverkningen. Detta passar dig som vill komplettera din stil med ett ultramodernt armbandsur som gör mer än bara visar tiden.

De olika klockkollektionerna är inspirerade av både moderna och klassiska trender. De djärvare modellerna är perfekta om du vill sticka ut lite när du har nedtonade kläder, som på kontoret, och de mer stilrena modellerna passar utmärkt att matcha med en i övrigt lekfull outfit.

Klockmärket strävar alltid efter att ligga i framkant när det gäller design. Bortsett från sina stilrena och klassiska modeller så finns det spännande alternativ med oväntade färgkombinationer och mönster, knasiga urtavlor med hundmotiv och armband fulla av blomtryck. Formgivarna bakom alla designer plockar upp guldkorn från designhistorien, men gör också kvalificerade gissningar om hur framtidens mode kommer att se ut.

Design med inspiration från Bauhaus-rörelsen

Bland annat har man tagit inspiration ifrån den radikala Bauhaus-skolans konst och arkitektur, för att skapa kollektionen Bau Swatch. Kollektionen är perfekt för dig som vill använda din klocka som ett intellektuellt mode-statement. Designen är djärv och tydlig, med blockfärger och lekfulla detaljer på både armband, urtavla och visare.

Kollektionen följer traditionen av att hämta inspiration i alltifrån industriutvecklingen till popkultur. Vi tycker det är roligt att spåra var designidéerna kommer ifrån, i exempelvis armbandets mönster och urtavlans grafik. I vissa fall kan du till och med se innanmätet på klockan och verkligen uppskatta det utsökta hantverket.