Det svenska märket Svea är mästare på streetwear och dess kreativitet kan föras tillbaka till det bubblande liv som finns på gatorna i storstäder världen över. Skaparandan kommer från ett slags förening mellan fartfyllda skateboardramper och hippa fester i trendiga kvarter. I de breda kollektionerna finner du plagg både för den lediga dagen som spenderas på stan samt för arbetsdagen på kontoret. Filosofin bakom Svea handlar om användbarhet. Märket tillverkar kläder som är lika delar bekväma som snygga. Det ska vara enkelt att alltid klä sig trendigt som komfortabelt. Fokus ligger på att tillhandahålla plagg som ständigt håller högsta kvalitet. Plaggen är ofta tillverkade i mjuk bomull och snitten skvallrar om en avancerad kännedom när det kommer till formgivning och mönsterkonstruktion.

Klassiska plagg i omdanande variationer

Hos Svea finner stilmedvetna kvinnor och män ett moderiktigt sortiment för alla tänkbara tillfällen. Det ska vara enkelt att inkläda sig det senaste på ett ledigt sätt. Deras designers känner av svängningarna inom modevärlden men går alltid sin egen väg. Fantasin vet inga gränser och varumärkets signum är lek med mönster och utformning. Det bakomliggande budskapet kommer med ett stort uns av humor och massor av energi. Svea har omtolkat en traditionellt preppystil och låtit den förenas med överraskande detaljer. Inspirationen till samlingarna kommer från amerikanskt collegeliv men själen kan fortfarande hänföras åter till en svenska skärgården. Märket skapar på detta sätt spännande kombinationer som känns oändligt moderna men samtidigt tidlösa. Detta kommer med förmånen att du kan bära dina plagg från Svea länge.

Moderna kollektioner med mycket humor och framåtanda

Sveas kunniga designerteam är nytänkande och levererar ständigt intressanta och innovativa idéer. Detta har gjort märket otroligt populärt på en internationell modescen som ständigt söker förnyelse. Bär dina favoriter från den senaste kollektionen både på fritiden och på arbetet. Hos Svea finner du plagg att sätta ihop till kreativa kombinationer som alltid känns lika rätt. För Svea handlar mode lika mycket om kärleken till livet som om trender, vilket genomsyrar varje objekt. Låt dig hänförs av enkelheten som ligger i Sveas relation till de senaste riktningarna inom modevärlden. Det ska vara både roligt och kreativt att klä sig i det senaste, vilket märket bevisar gång efter annan. Släpp lös din personlighet och ta din stil till en ny nivå med hjälp av plagg från Svea.

Ta en titt på: