Stylesnob

Danska Stylesnob har en förmåga att ta de senaste trenderna och ge dem ett alldeles eget och unikt uttryck. Detta snabbväxande märke designar skor och accessoarer med feminina detaljer och en väl utvecklad känsla för glamour. De uppdaterar ofta sina kollektioner genom att ge gamla favoritmodeller en ny spännande twist.

Stylesnob - när de coola detaljerna gör helheten

Stylesnob designar skor för modemedvetna kvinnor som älskar trender och vill ge vardagen en lyxig guldkant. Märkets senaste kollektion består av skor och accessoarer som är feminina och samtidigt ger din look ett lite mer vågat uttryck. Märket låter dig leka med de senaste trenderna och de hetaste materialen. Vi älskar den exklusiva känslan som produkterna från Stylesnob utstrålar. Man satsar alltid på högkvalitativa material och vågar ta ut svängarna när det kommer till designen. I kollektionerna hittar vi bland annat volanger, fantasifulla snörningar och coola sulor - Det här är verkligen ett märke för dig som gillar när designen är genomtänkt ner på detaljnivå!

Skor som ger din look en spännande twist

Märkets genomtänkta och användbara skor kommer knappast att samla damm i garderoben, de har en förmåga att lyfta även den enklaste outfit. Vi imponeras av hur man ständigt ligger i framkant och designar boots och pumps där de senaste trenderna integreras i materialval och detaljer. Vi matchar gärna de höga klackarna med säsongens trendiga vida byxor och en stickad tröja. Stylesnobs handgjorda ballerinaskor har gett märket mycket välförtjänt uppmärksamhet. De kommer ständigt i nya uppdaterade utföranden. Den eleganta designen gör dem till det perfekta resesällskapet under härliga weekendresor. De är i sitt rätta element när det matchas med ett par ankellånga jeans och en stilren vit blus.