Katalog från Story Of Lola

Filter (1)

6 artiklar

Följ de senaste trenderna med Stradivarius

Med kläder från Stradivarius kan du alltid känna dig trendig och självsäker. Plaggen i utbudet är moderiktiga och det finns alternativ som passar för alla tillfällen. Det är ett märke som alltid hänger med i svängarna, men som inte är rädda för att sätta sin unika prägel på de senaste trenderna.

Låt trendiga plagg stå i centrum

Stradivarius är ett märke som tycker om att ligga i framkant när det kommer till nya trender. Med sin passion för det senaste modet uppdaterar de hela tiden kollektionerna med vad som är inne för stunden. Det kan vara en variant av den just nu hetaste modellen på jacka, eller plagg i färgnyansen som anses helrätt för den nya säsongen. Du kan hitta plagg som såväl inspirerar, som utmanar och uppmanar dig till att testa nya stilar. Våga experimentera och ha kul, bara du själv sätter gränserna!

Om du vill skapa din egen look och följa de senaste trenderna inom modevärlden är Stradivarius ett givet märket för dig. I utbudet finns moderiktiga och spännande plagg som är perfekta tillskott till garderoben.

I sortimentet finns inte bara kläder utan även accessoarer, smycken och skor – allt som behövs för att sätta ihop en komplett outfit! Låt säsongens hetaste skor spela huvudrollen i din outfit genom att matcha dem med enkla plagg du redan har i garderoben, eller låt ett smycke som uttrycker just din personliga stil fullända din vardagslook. 

Mixat utbud för den perfekta garderoben

Hos Stradivarius hittar du alltid inspiration och med märkets plagg är möjligheterna oändliga. Tänk utanför boxen och satsa till exempel på en ny kavaj i en spännande färg eller mönster. Det gör din outfit mer intressant och kan göra den grå vardagen lite extra rolig. Vill du låta accessoarerna tala kan en väska i rött eller grönt, eller i säsongens coolaste mönster, bli en härlig kontrast till en enklare outfit. En vit skjorta och ett par jeans kan räcka långt med rätt detaljer. 

Märket erbjuder flera stilsäkra basplagg som är den perfekta grunden till din garderob, och som dessutom är ett utmärkt komplement till de mer extravaganta plaggen. Här finns jeans, stilrena tröjor och toppar i modeller som passar alla.

Det breda utbudet av trendigt mode och viktiga basplagg gör att vi älskar det här märket, det är den perfekta balansen, helt enkelt. Trendiga skor, färgglada jackor, toppar i klassiska silhuetter eller sköna basplagg som passar vid alla tillfällen – här behöver du inte leta länge för att hitta vad just du vill ha!