Vare sig du åker skidor, snowboard, inlines eller cyklar så är säkerhet någoting som aldrig bör kompromissas. Att ramla och stå på öronen hör till, så se till att du är rätt utrustad för att undvika olyckor. Idag tas hjälmar fram för att specifikt passa olika ändamål: en cyklist behöver någonting lätt med ventilation, medan en skidåkares utrustning bör vara robust och anpassad att fästa skidglasögon på. Glöm de gamla otymptliga modellerna - en modern hjälm är ett klokt inköp!

Att bära lämplig skyddsutrustning när du utövar idrott är att föregå med gott exempel och ta ansvar för sin säkerhet. Dessutom finns de idag i otaliga läckra designer, så de är till och med snygga att bära! Välj någonting enkelt i en basfärg som passar till allt, eller en mer uppseendeväckande variant som piggar upp resten av din utrustning. Idrotta ansvarsfullt, och gör det med stil!

Mer säkerhet, mer kul - fynda hjälmar för damer på rea!

Zalando har ett stort antal olika märken och modeller av hjälmar för damer på rea. Varesig du är cyklist, skidåkare, skejtare eller någonting annat så har Zalando utrustningen som passar för just dig. Zalandos utbud på hjälmar för damer är varierat och innehåller många fräna designer - här går stil och säkerhet hand i hand. Gedigen utrustning ger dig en proffsig look, och inspirerar dig till att fortsätta kämpa med träningen. Att bära skyddsutrustning har på senare år lyckligtvis blivit coolt och respekterat, så plocka fram den medvetne atleten i dig och haka på denna smarta trend!

Att trixa med din skateboard eller susa fram på din mountainbike ska aldrig kännas riskabelt - ju säkrare du är när du idrottar, desto mer nöje får du ut av upplevelsen. Tag inga risker, utan var snygg, trygg och redo för allt med en modern och läcker hjälm!