Fotbollstillbehör

Fotbollstrumpor

Sport
Pris
69
69
179
179
krkr
Nya varor

46 artiklar

Sortera efter:
Sida 1 av 1
FC BAYERN MÜNCHEN - Fotbollsstrumpor - black/fcb true red FC BAYERN MÜNCHEN HOME - Fotbollsstrumpor - red/white ACADAMY - Fotbollsstrumpor - white BORUSSIA DORTMUND - Fotbollsstrumpor - gelb/schwarz BORUSSIA DORTMUND - Fotbollsstrumpor - black cyber yellow Fotbollsstrumpor - black Fotbollsstrumpor - black/white Fotbollsstrumpor - royal white Fotbollsstrumpor - white/black AS ROMA STADIUM - Fotbollsstrumpor - black/university gold ATLETICO MADRID STAD - Fotbollsstrumpor - sport red/white MANCHESTER UNITED - Fotbollsstrumpor - black JUVENTUS TURIN - Fotbollsstrumpor - oliv MANCHESTER UNITED - Fotbollsstrumpor - light grey FC BARCELONA - Fotbollsstrumpor - deep royal blue/university gold TRAINING LONG DELTA - Fotbollsstrumpor - navy MANCHESTER UNITED AWAY - Fotbollsstrumpor - black/white TRAINING LONG DELTA - Fotbollsstrumpor - black Fotbollsstrumpor - blue Fotbollsstrumpor - university red/white Fotbollsstrumpor - white Fotbollsstrumpor - newnavy/white

Att spela fotboll är populärt i Sverige, inte bara för att det ger en allsidig träning för din kropp utan också för den goda kamratskapen som uppstår i ett lag. Att spela och träna i en lagsport utvecklar en samhörighet som är något utöver det vanliga oavsett om du spelar på elitnivå eller i ett korplag tillsammans med goda vänner, grannar eller arbetskamrater. En annan fördel med att spela fotboll är att du inte behöver några fina lokaler eller någon dyr utrustning. Allt fler tjejer spelar fotboll och idag finns det bra fotbollsutrustning som är anpassad för kvinnor som t.ex. målvaktshandskar, damfotbollsskor och fotbollsstrumpor dam. För att kunna spela fotboll behöver du fotbollsskor med dobbar som är avsedda för det underlag du spelar på och vill du göra det lätt för dig köper du en allroundsko som passar alla underlag.

Fotbollsstrumpor på Zalando.se

Benskydd är ett måste för att inte skada dig under träningen och är ett krav för att du skall kunna få spela match. För att benskydden skall sitta ordentligt på plats är det en god ide att även investera i ett eller flera par fotbollsstrumpor dam som ser till så att benskyddet sitter säkert på plats. Du kommer troligen att vilja ha en uppsättning sköna träningskläder och tillhör du den flitiga skaran kan det vara bra att satsa på flera uppsättningar kläder om du tränar flera gånger i veckan. När det gäller typ av träningskläder är det din goda smak som avgör vad du väljer och sist men inte definitivt inte minst behöver du några bollar. Allt detta och lite till hittar du i vårt breda sortiment, välkommen!