Katalog

Populära filter
211 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Spanx – kroppsformande underkläder med bra passform

När det gäller shapewear är det få märken som slår Spanx, både när det kommer till komfort och kvalitet. Märket är idag ett av de största inom sitt slag och är en stor favorit för dem som vill bära bekväma underkläder som även formar kroppen.

Underkläder som formar och lyfter på de rätta ställena

Sedan Spanx grundades så har det blivit ett typ av plagg som både män och kvinnor uppskattar. Från början var det en produkt som oftast användes för att hålla festkläderna ordentligt på plats, men idag har de en bred kollektion som innehåller alltifrån leggings till spetsunderkläder. Det gör att man lätt kan hitta sina favoritplagg och använda dem även till vardagsoutfiten. Produkterna är dessutom ett bra val om du vill ha på dig tighta kläder, utan att sömmarna från underkläderna syns igenom.

Även om produkterna hjälper till att lyfta och skulptera kroppen, så är inte huvudtanken att de ska få dig att se smalare ut. Meningen är snarare att plaggen ska lyfta fram kroppens former, samtidigt som de ger stöd och stadga. 

Kollektioner och plagg som passar alla kroppstyper

Hos Spanx finns det ett stort utbud av produkter som passar alla kroppsformer. Vissa kollektioner är framtagna för att ge maximalt stöd, medan andra kollektioner är tillverkade för att ge en utslätningseffekt. Det finns även snygga linnen och t-shirts med shapefunktion till män. Dessa är bekväma och lätta att använda under skjortor.

Deras jeans och leggings är också mycket populära och finns i flera olika färger och material. Om du matchar dem med en oversized skjorta och boots så får du dessutom en snygg kontorsstil. Ska du ut på kvällen kan du bara byta stövlarna mot ett par högklackade skor och en läcker topp och vips! Så är du redo för en natt på stan.