Populära filter
75 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Soft Gallery - fantasifull och nytänkande tygdesign från Danmark.Soft Gallery tar fram varje kollektion barnkläder i ett lyckosamt samarbete med lokala och internationella bildkonstnärer - på så sätt lyckas de säsong efter säsong skapa vackra, unika plagg med fräscha snitt för våra små! Inspirationen hämtas ofta från naturen vilket syns i underbara konstnärliga motiv tillsammans med en fascinerande färgpalett - kollektionerna drar in oss i en skön sagovärld som man helst av allt vill dröja kvar i. Att ta del av denna magiska tillvaro via Zalando.se är ett enkelt sätt att definiera barnens alldeles egna stil och personlighet. Kläderna är skapta i den skönaste bomull och jersey som andas lekfullhet i en mjuk och harmonisk färgskala. Paletten som Soft Gallery använder i sina kollektioner är tematisk beroende på säsong och plaggen är sannerligen utsökta att kombinera. Så skapas enkelt stilrena och sköna outfits som mycket effektivt drar omgivningens blickar till den som bär dem!

Soft Gallery - där saga möter mode i en perfekt balans!

Harmoni, empati och poesi är tre ord som beskriver Soft Gallery . Företaget grundades i Köpenhamn 2007 och har sedan dess byggt upp sitt varumärke kring underbara tygtryck och handgjorda broderier och garndetaljer. På Zalando.se finner Ni det mesta och det bästa från detta ljuvliga barnklädessortiment! Det naturliga och jordnära är något som Soft Gallery värnar särskilt om - de ingår i den humanitära organisationen Danish Indian Child Care, där en procentandel av försäljningen går till detta välgörande ändamål, att stötta särskilt utsatta kvinnor och barn i Indien. Här på Zalando.se finns möjligheter för barnen att sätta prägel på sin egna person och visa sina underbara unika sidor. "I´m not supposed to be normal... I´m supposed to be me" - Soft Gallery!

Tidlösa barnkläder frĂ¥n Soft Gallery för lek och rörelse

Den danska barnklädesmärket Soft Gallery har snabbt blivit en hit sedan lanseringen 2007. Varje Ă¥r samarbetar märket med olika lokala sĂ¥väl som internationella designers för att skapa unika motiv i poetisk anda.

Kläderna i denna kollektion av barnkläder innehĂ¥ller handbroderade detaljer, unika motiv och mjuka material. Den konstnärliga känslan ger barnen en egen stil och lĂ¥ter dem uttrycka sin personlighet.

Soft Gallery har fokus pĂ¥ hĂ¥llbar produktion som du kan shoppa med gott samvete. Med dessa barnkläder kan du bĂ¥de bidra till en bättre värld och klä barnen i sköna och konstnärliga plagg.

Barnkläder med unika tryck och färgkombinationer

Karismatisk och unik design är centralt i kollektionen av dessa plagg. Matcha t-shirts med konstnärliga tryck med mönstrade byxor eller kjolar för en eklektisk stil.

Prints och tryck pĂ¥ dessa barnkläder är bĂ¥de snygga och roliga för barnen. Du hittar bland annat illustrationer med djur eller växter med härliga färgklickar mot neutrala basfärger.

Soft Gallery har ett flertal plagg i naturinspirerade mönster som är härliga att mixa och matcha. Med sina dämpade toner fĂ¥r du en jordnära och organisk look.

HĂ¥llbar produktion och sköna material

Plaggen frĂ¥n Soft Gallery är inte bara snygga och stilsäkra, men även funktionella. Rörelse och lek stĂ¥r i fokus för designen och du hittar därför plagg som främjar rörelse och bekvämlighet. Plaggen är även framtagna i organiska och ekologiska material som är klimatvänliga.

För de allra minsta finns det sparkdräkter i mjuka och stretchiga material som andas och hĂ¥ller kroppen sval. De mjuka jerseytygerna minskar friktionen mot huden och ger en mjuk och skön känsla.

Snitten pĂ¥ plaggen är ocksĂ¥ genomtänkta för att barnen ska kunna röra sig bekvämt. Du hittar bland annat byxor med resĂ¥rmidja som gĂ¥r att anpassa samt lĂ¥g gren för en bekväm och rak passform.