Populära filter
233 artiklar

Vagabond skor – lyft din look till nya höjder

Vagabond är ett svenskt skomärke som har blivit populär internationellt. De började från början att tillverka herrskor, vilket man kan ana i deras intressanta kollektioner. På Zalando hittar du skor från Vagabond för både herr och dam, och deras klassiska stil med en twist gör att de passar till de flesta klädstilar.

En sak som många av skorna har gemensamt är tjocka sulor med attityd. Du kan till exempel satsa på ett par kängor i chunky-modell till ett par utsvängda byxor och en lång kappa för en enkel men elegant look till vardags.

Vissa av skorna har också oväntade detaljer, som även om de är subtila ändrar skons hela uttryck. Det kan vara allt från en vinklad klack till ett extra högt skaft. Många av skorna är stilrena och enfärgade, och det gör att dina kläder får spela huvudrollen i din outfit.

Upptäck miljövänliga skor från Vagabond

Vagabond är ett märke som jobbar aktivt med miljöfrågor och försöker göra sin verksamhet så miljövänlig som möjligt. Det gör de till exempel genom att minska utsläpp av koldioxid så mycket det går.

Dessutom är många av skorna tillverkade av återvunna material. Man har också minskat på vattenanvändningen när skorna tillverkas.

Vagabond samarbetar med Leather Working Group. De produkter som har den här märkningen är gjorda av läder som är godkänt av den organisationen. Skorna är ett bra alternativ för dig som vill göra hållbara val eftersom de både är framställda på ett skonsamt sätt och håller länge om du tar hand om dem. Var noga med att impregnera och rengöra dem regelbundet.

Upplev skillnaden med Vagabonds skor

Vagabond är ett av svenskarnas absoluta favoritmärken när det gäller skor, och det är inte så konstigt. Deras skor är sköna men stilfulla så du kan gå sömlöst från vardag till fest. Deras enkla uttryck och klassiska stil gör att det blir lätt att välja vilka skor du ska ha på dig när du står i hallen på morgonen.

Det spelar ingen roll om du är ute efter ett par sköna sneakers att glida omkring i på stan eller om du behöver ett par finskor i skinn som passar till kostymen – alla Vagabonds skor håller hög kvalitet och levererar gång efter gång. Deras tjocka sulor och stadiga passform ger stöd och dämpning åt dina fötter så du kan gå långt utan att bli trött. Perfekt för att få in lite vardagsmotion.