Populära filter
139 artiklar

Pavement-skor – nordisk design möter traditionellt hantverk

Pavement är ett danskt skomärke som etablerades år 2010 med över 400 butiker i norra Europa och Skandinavien. De producerar olika typer av skor med hög kvalitet och unika detaljer. Följ med på en promenad och hitta skor från Pavement som kan bli dina nya favoriter här på Zalando.

Pavement-skor har en nordisk twist och tillverkas med hjälp av ett starkt samarbete mellan det danska varumärket och noggrant utvalda tillverkare i Portugal och Spanien. Generationer av erfarenhet och en känsla av kvalitet ligger till grund för Pavements framgångar.

Alla deras modeller är handgjorda med en djup respekt för material och med utmärkt passform i åtanke. Resultatet av det märks så fort du tar ett första steg med skorna på trottoaren.

Upptäck skor från Pavement till alla tillfällen

Bland våra skor från Pavement finns allt från klassiska stövlar och sneakers till eleganta pumps och sandaler. Oavsett vilken stil eller tillfälle du vill ha skor till finns det en Pavement-sko som passar dig.

Pavement har ett brett utbud av sneakers som är perfekta för när du är ute efter en avslappnad look. Deras sneakers är tillverkade av högkvalitativt läder eller mocka och finns i både stilrena modeller och mer färgglada varianter.

För dig som söker efter något mer elegant och feminint kan Pavements pumps vara det rätta valet. Deras pumps med höga eller låga klackar är tillverkade i läder av hög kvalitet och har en bekväm och stabil klack i konstmaterial som gör dem perfekta både till kontoret och till mer festliga tillfällen. Deras sandaler finns också i flera olika stilar, från stilrena platåsandaler till mer utsmyckade modeller med spännen och detaljer.

Hållbara Pavement-skor – för miljöns skull

Vi på Zalando tycker att det är oerhört viktigt med hållbarhet och att produkterna du köper kan användas så länge som möjligt. Pavement är ett av företagen som jobbar för det här, och vi är säkra på att du kommer att bli nöjd med dina nya Pavement-skor.

För att sortera skorna enligt olika kategorier, använd gärna våra rullgardinsmenyer längst upp på sidan. En av dem heter Hållbarhet, klicka på den och bocka för det som du brinner mest för, som Förbättrad produktion eller Återvunna material, för att endast få upp de produkterna.

Använd gärna den här sökfunktioner för att hitta skor från Pavement enligt andra önskemål också, som Storlek, Färg eller Klackhöjd. Här på Zalando kan du enkelt leta fram det du önskar bland våra skor och kläder.