Populära filter
452 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Lumberjacks skor ger en svårslagen helhetsupplevelse

Skorna av Lumberjack är av hög kvalitet och finns i flera olika modeller. Till en början tillverkades skorna för utomhusaktiviteter. Men när skorna blev mer och mer populära började även designen och syftet med skorna att utvecklas och utbudet blev allt bredare. Kvaliteten har aldrig fått ta stryk för den kreativitet som finns hos Lumberjack. Du kan enkelt finna något som faller dig i smaken och som passar din livsstil. Lumberjack anser att det är detaljerna som gör en outfit, och skorna är därför designade för just det. Med den unika designen och med den italienska kvaliteten är detta skor som inte kommer göra dig besviken.

Lumberjacks produkter håller för väder och vind

Lumberjacks skor är tillverkade med en ergonomiskt strukturerad sula och med specialmaterial som gör att din fot får andas hela dagen. Skorna finns för kvinnor, män och barn och du kan finna just det du letar efter, oavsett vem i familjen det är som behöver nya skor. Testa gärna att använda våra sökfilter som gör det enkelt och snabbt att hitta den typ av sko som passar och den aktivitet som den ska användas till.

Om du väljer en tunn sommarsko så är den designad och tillverkad för att få in luft under de varma dagarna och låta dina fötter andas så att de inte känner sig instängda. Vinterskorna däremot är tillverkad för att inte släppa ut den varma luft du har inne i skon. Detta gör de med ett varmt foder och flexibla material. Vinterskorna har även en funktion i sulan som gör att du kan känna dig trygg på hala underlag då de ger dig grepp så att du inte halkar.

Lumberjacks kängor är en produkt där staden möter naturen

Lumberjacks motto är att skon ska uppfylla alla behov. Därför har de utformat en idé om att kombinera stadens stil och form med naturens behov. Skorna är främst inspirerade av friluftslivet, men det finns också en hel del modeller som passar i staden. Hitta dina favoritstövlar, eller varför inte ett par eleganta loafers? Kanske ett par bekväma sneakers är mer din stil? Sortimentet är brett och det finns inga tvivel om att du inte kan hitta en sko som passar just dig. Som sagt så är Lumberjacks skor gjorda för att vara en detalj som gör hela din outfit. Alltså en snygg sko med en god hållbarhet och bra kvalitet.