Alla

Skor från Lola Ramona

Varumärke
Färg
Pris
549
549
549
549
krkr
Storlek
Kollektion
Material

1 artiklar

Sortera efter:
Sida 1 av 1

Lite retro, lite mode och mängder med attityd - skorna från Lola Ramona är till för kvinnor som älskar att synas. Med en stil som sätter ett udda spinn på traditionellt dammode har skorna från Lola Ramona tagit omvärlden med storm och inspirerat många tjejer i olika åldrar till att anamma en mer uttrycksfull look.

Skorna från Lola Ramona passar yngre tjejer såväl som mogna kvinnor - det gäller bara att man sträcker rejält på sig och bär upp detta unika mode med en extra dos power. Letar du ständigt efter nya sätt att sätta färg på din klädsel och få den att sprudla? Då finns det en hel del att lära av detta färgstarka märke som inte går någon obemärkt förbi. Med de kreativa skorna från Lola Ramona kommer du garanterat sticka ut ur mängden.

Skorna från Lola Ramona sätter färg på tillvaron - bokstavligen!

Det finns ingenting som är vanligt, nedtonat eller subtilt hos skorna från Lola Ramona - här har man packat in så mycket karaktär som det bara är möjligt i varje enskilt skopar. Om du inte räds uppmärksamhet och intresserade blickar från människor i din omgivning är det dags att lära känna Zalandos utbud av skor från Lola Ramona.

Zalando har lite av varje att välja mellan från de tuffa kollektionerna av Lola Ramonas skor. Vinterstövlar, platåpumps och snörskor är bara några exempel på vad som finns i vårt sortiment. Djärva djurprint, läckra mönster och bländande färger avlöser varann och skapar tillsammans en outgrundlig källa till inspiration för nya, käcka stilar och outfits. Uppbåda mod att bära fräckt mode - med läckra skor från Lola Ramona är du i tryggt, trendigt förvar.