Populära filter
29 artiklar

De sportiga skorna från le coq sportif har funnits på markaden sedan 1948. Till en början producerade man två olika sorters sportskor - till fotboll och cykling - men idag har man även tacklat modevärlden. Skorna från le coq sportif behåller än idag en atletisk look, men produkterna riktas istället främst till modemedvetna konsumenter som har ett gott öga till retro estetik.

Skorna från le coq sportif tar din look 50 år tillbaka i tiden, men på ett sätt som samspelar med dagens mode. Sportigt vintage är en speciell stil som många människor avgudar att bära och det är precis lika snyggt på ungdomar som på den lite mognare publiken. Märket designar inte bara åt vuxna, utan givetvis även åt alla coola kids. Det bästa från förr med det hetaste just nu - särprägla din stil med skorna från le coq sportif.

Sport och retro möts på mitten i skorna från le coq sportif

Skorna från le coq sportif finns för både stora och små, och här hos Zalando finns det någonting av varje slag. Vuxna kan välja mellan snörskor, sneakers och stövletter medan barnen kan välja och vraka bland mängder av tuffa skor med en sportig look. Skorna från le coq sportif låter alla och envar plocka fram atleten inom sig och gestalta den på ett trendigt sätt.

Skorna från le coq sportif är kända och älskade för sin retro stil som förenar två skilda världar - den dåtida och den nutida. Zalandos utbud inkluderar designer som passar till en casual klädsel såväl som modeller som ser fantastiska ut även i mer formella sammanhang. Idag är det fullkomligt okej att sätta en personlig prägel på sin stil i de flesta lägen, så snöra på dig dina skor från le coq sportif för en polerad look med en avspänd, retro touch.