91 artiklar

Skorna från Laura Biagiotti skiljer sig föga från resten av märkets produkter - de är lika exklusiva, kvalitativa och ypperligt designade som alla andra modeartiklar av detta företag. Märket, som är uppkallat efter stjärndesignern själv, räknas till ett av Italiens allra största och viktigaste inom high fashion, och har varit aktivt sedan 70-talet. Laura Biagiottis skor kompletterar resten av märkets modeartiklar perfekt, men de är givetvis precis lika lyckade i kombination med de plagg du redan har hängandes i garderoben.

Stilen på skorna från Laura Biagiotti kan beskrivas som casual, fast finslipad - de är helt enkelt en extra lyxig variant av de skor som vi alla brukar ha ståendes på skohyllan. Just därför kan man vara så säker på att produkterna faktiskt kommer till användning och att man kommer få maximal glädje av sina kära skor från Laura Biagiotti.

Vardagslyx på bästa sätt med skor från Laura Biagiotti

Tar du för vana att sätta guldkant på tillvaron närhelst tillfälle ges, eller är du helt enkelt ute efter att unna dig någonting alldeles extra? Då är Zalandos utbud av skor från Laura Biagiotti en riktig guldgruva. Här kan kvinnor med en förkärlek för exklusivitet, gedigen kvalitet och en klassiskt snygg stil hitta mängder av skor. Laura Biagiottis skor finns även för barn som tycker det är kul med extra snygga dojor.

Skorna från Laura Biagiotti som finns här hos Zalando passar till det mesta - en och samma stövel eller stövlett kan bäras med vardagssnygga jeans såväl som med fräcka kjolar, eller varför inte tillsammans med en riktigt elegant festblåsa. "Den lilla svarta" kommer, liksom resten av din garderob, garanterat få en helt ny lyster tillsammans med ett par skor från Laura Biagiotti.