För att förbättra användarupplevelsen på Zalando använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.Jag accepterar.
Alla

Skor från LAGERFELD

Varumärke
Färg
Pris
1355
1355
2505
2505
krkr
Storlek

3 artiklar

Sortera efter:
Sida 1 av 1

LAGERFELD är ett av modevärldens mest kända märken och ett val som alltid är rätt. Med en osviklig känsla för trender har LAGERFELD under många års tid legat i framkant när det gäller mode. Det här är ett märke som inte följer trender utan som sätter dem. Detta märks inte minst på skorna som LAGERFELD tillverkar. Man använder de bästa material som finns att tillgå och erbjuder eleganta och exklusiva skor som är lätta att bära. Med snörskor och stövletter i rena färger låter man den tidlösa utformningen tala för sig själv. Designen är varken formell eller särskilt avslappnad utan består av ett helt eget uttryck som man bara kan hitta hos detta märke. Med ett par skor från LAGERFELD är man aldrig fel ute och kan alltid lita på att man ger ett stilsäkert intryck. Utformningen är både maskulin och elegant och känns rätt i många olika miljöer, både formella och mer avslappnade.

Skarpt avant garde-mode från LAGERFELD

Den modeintresserade är så klart fullt medveten om vad LAGERFELD står för som märke. Med bländade vacker formgivning och ett hantverk som få inom modebranschen kan matcha, har man skapat ett av modevärldens hetaste och mest respekterade varumärken. När det gäller skor så hittar man ett brett utbud från LAGERFELD här på Zalando och vi har givetvis allt du behöver för att hitta helt rätt när det gäller hela din outfit. Kombinera gärna dina nya snörskor med en kostym i modern tappning. För den som är ute efter en lite mindre formell stil så kan vi rekommendera våra pikétröjor som kan se härligt skarpa ut i kombination med ett par slip-ins från LAGERFELD. Oavsett vad du letar efter och vilken stil som du gjort till din egen så hittar du allt du behöver här på Zalando.