Poppiga tjejer, coola killar, stilmedvetna damer och herrar med klass - säg den som inte lyckas hitta något passande bland de många snygga skorna från KIOMI. Detta är ett märke som levererar ikoniska designer i en fräsch ny tappning. Inspirationen finner man både på eleganta catwalks och på gator och torg i världens största modemetropoler såsom London, Tokyo, New York och Paris. KIOMIs skor låter dig ta del av världens största och bästa trender.

Tack vare att man låter sig inspireras av trender som redan bevisat att de aktuella år efter år kan du räkna med att få stor glädje av dina skor från KIOMI. Produkterna balanserar skickligt mellan klassisk estetik och nutida inslag, vilket gör att du alltid kan lita på att dina skor från KIOMI håller din stil på topp.

Ikoniska skor från KIOMI - ständigt aktuell estetik

Du som tänkt förse din garderob med ikoniskt, tidlöst mode bör definitivt kika på skorna från KIOMI som är Zalandos egna varumärke. Här hittar du ett närapå komplett utbud av snyggt skomode både för män och kvinnor så att alla som behöver fräscha upp sin look kan hitta någonting passande. Skorna från KIOMI är sofistikerade samtidigt som de besitter vissa trendiga karaktärsdrag som effektivt fångar omvärldens uppmärksamhet - perfekt om din klädsel behöver en uppfriskande modekick.

Utbudet av Zalandos skor från KIOMI innefattar allt ifrån lediga slip-ins och sportiga snörskor till läckra pumps och rockiga stövletter, och allesammans har den där känslan av "star quality". Med ett och samma skopar kan du sätta ihop obegränsat med stilar och outfits, så låt det breda utbudet av skor från KIOMI sätta sprätt på din fantasi.